PPOOMMOOCC!!!!PROSÍM!!

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

radimes
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od radimes »

(noteeth) (noteeth) jako malí kluci (offtopic)
VW Vento 1,9TDI 66kw 90ps,AHU, klima,r.v.7/97 prodej ČR 5/98....I love TDI.....
FlashA4
Přispěvovatel

Příspěvek od FlashA4 »

cippis píše:Ijany v mailu píše:
Tak hele ty trapáku, já si můžu do nadpisu napsat co chci, i kdybych tam napsal hovno tak tobě to může být jedno!!!! A jestli ti něco vadí tak se tam neser!!! Kreténe!!!

Odpověď moje: no comment, je to chudák
Tak to je hustý, myslím že po tomhle se tu už frajer neukáže. Má z vostudy kabát. Cippis to vychytal a Ijany vůbec nečekal že by sem Cippis mohl hodit ten mail co mu napsal.

Nechápu o co mu jde, tady se k sobě lidi chovaj slušně a pochybuju že mu ještě někdo poradí :D :D :D :D Běda vám koho by to napadlo (LOL) (LOL) (LOL) (LOL)
Audi A4 TDi, 1Z, Sprint 520, EGR off, KAT off, Filtr Green, převody 81 KW.
lubomt
Aktivista

Příspěvek od lubomt »

Mne raz tiez nieco take napisal zelenac na sat fore,takisto som to supol do éteru a uz sa viac neukázal,pretoze by mu uz nikto neporadil a moderátor nanho zacal asi pozerat pozorným očkom. napisal mi toto,na co dostal potom moju odpoved:
citácia od neho:DAJ NI ADRESU A HNED SOM TAM!!!!!!!MOZEME SI TO VYBAVIT Z OCI DO OCI!!!JAK SA BOJIS TAK UZ NEDVYHAJ TEN SPINAVY PRST NA KLAVESNICU!!DUFAM ZE ROZUMIES!!!!!!!!
takze nieco podobne ako sa pise tu.... Tak som mu dal adresu aj s tel.cislom a viac ho nieto...
PREDAJ A SERVIS AUTOMATICKÝCH PREVODOVIEK všetkých výrobcov,opravy RJ prevodoviek,PREDAJ A REPAS VZDUCHOVÝCH VANKÚŠOV AUDI,VW,MERCEDES,mobil 00421 908777779 Ľubo,VW Passat 1,9PD 4x4 190k/380Nm,A6 3,0tdi quattro 350k/760Nm chip a úpravy BH MOTOR
Tazzy
Přispěvovatel

Příspěvek od Tazzy »

Je to smutny,ale bohuzel se to deje na vsech forech.
Asi ma chlapec nejakej mindrak,tak si ho potreboval na nekom vylejt.Pritom misto mailu...kterym stejne schodil akorat sam sebe...stacilo sem napsat diky za upozorneni.Nikdo by mu hlavu neutrhnul.Ale takhle ze sebe udelal akorat idiota a stratil moznost na tomhle foru normalne zit (hm)
Jsem takovej malej FOLCWAGN :))
1,9TDi 81 kW AFN
Jura
Přispěvovatel

Příspěvek od Jura »

lubomt píše:Mne raz tiez nieco take napisal zelenac na sat fore,takisto som to supol do éteru a uz sa viac neukázal,pretoze by mu uz nikto neporadil a moderátor nanho zacal asi pozerat pozorným očkom. napisal mi toto,na co dostal potom moju odpoved:
citácia od neho:DAJ NI ADRESU A HNED SOM TAM!!!!!!!MOZEME SI TO VYBAVIT Z OCI DO OCI!!!JAK SA BOJIS TAK UZ NEDVYHAJ TEN SPINAVY PRST NA KLAVESNICU!!DUFAM ZE ROZUMIES!!!!!!!!
takze nieco podobne ako sa pise tu.... Tak som mu dal adresu aj s tel.cislom a viac ho nieto...
(rofl) To byl zas nějaký anomymní bouchač.
skoda405
Přispěvovatel

Příspěvek od skoda405 »

:D huste ja by som dporucil nech napise na POKEC
toledo sport TDI PD upravy rok2009:kat off.
opel astra TDS

Yamaha FZ6S
lubomt
Aktivista

Příspěvek od lubomt »

skoda405 píše::D huste ja by som dporucil nech napise na POKEC
ved v poho,clovek moze mat aj zlu naladu.... Ale nie vyhrazat sa.
PREDAJ A SERVIS AUTOMATICKÝCH PREVODOVIEK všetkých výrobcov,opravy RJ prevodoviek,PREDAJ A REPAS VZDUCHOVÝCH VANKÚŠOV AUDI,VW,MERCEDES,mobil 00421 908777779 Ľubo,VW Passat 1,9PD 4x4 190k/380Nm,A6 3,0tdi quattro 350k/760Nm chip a úpravy BH MOTOR
lt.kubosh
Aktivista

Příspěvek od lt.kubosh »

Ooo, tak vyjadrit se o nekom(klidne o mne), ze je debil - proc ne, ale kdyz mele kraviny. Hlavne sem prosim netahejte netiketu. To totiz z toho bude slunickovy web tehotnych maminek... (bleeeee)
Dodge Challenger 6.4 V8
(Proč 6.4? Protože nedělaj 6.5!) :D
flekyc
Aktivista

Příspěvek od flekyc »

lidi a dost, jako sorry, ale resit nakyho "typka" co ma kramy a votvira si tady drzku na lidi, to nema uroven ne, pojdme resit plnohodnotny veci a ne pubertalni kecicky. proste to posral, tim bych to uzavrel ...
VW Passat 2.0TDI CR 103kw CBAB
O1 ASV Dieselpower 173HP 410Nm na ND
DIESELPOWER cooperation
ljany
Sběrač informací

Příspěvek od ljany »

Díky všem za váš názor!! Trochu jsem to přepísk, to jo. Všem se omlouvám. Už sem nepolezu!!!
Softy
Sběrač informací

Příspěvek od Softy »

Kamarat ma podobny problem na passate W8...
zacne mu blikat kontrolka rucnej, na maxidote cervena kontrolka brzd s vykricnikom a pipa to jak sialene...
Nerobi to pravidelne... Zacalo to tak ze to spravilo tak raz za den... teraz mu to pipa tak raz dva krat za minutu!! Brzdovky je dostatok... na VAGu to pise chyby (motor) - 18057 (pohon datove sbernice, chybi odezva RJ ABS), 16885 (signal rychlosti vozidla, nesmyslny signal), 18014 (informace o spatne ceste/pozadovanem momentu motoru od RJ ABS el. zavada v obvodu); (pristrojova doska) - 01316 (RJ brzd bez komunikace)

RJ ABS nepise ziadne chyby...
Auto aj napriek tejto zavade brzdi (ABS, ESP, ASR funguje)

Nestretol sa nekto nahodou s takymto nieci??

Za vsetky rady budem vdacny...
Slavkov
Aktivista

Příspěvek od Slavkov »

... relativně dost relativně nesouvisejících závad, co takhle nějaká "uklepaná" kostra?
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“