Moderátoři: šulda, Moderátoři
Tak to je hustý, myslím že po tomhle se tu už frajer neukáže. Má z vostudy kabát. Cippis to vychytal a Ijany vůbec nečekal že by sem Cippis mohl hodit ten mail co mu napsal.cippis píše:Ijany v mailu píše:
Tak hele ty trapáku, já si můžu do nadpisu napsat co chci, i kdybych tam napsal hovno tak tobě to může být jedno!!!! A jestli ti něco vadí tak se tam neser!!! Kreténe!!!
Odpověď moje: no comment, je to chudák
lubomt píše:Mne raz tiez nieco take napisal zelenac na sat fore,takisto som to supol do éteru a uz sa viac neukázal,pretoze by mu uz nikto neporadil a moderátor nanho zacal asi pozerat pozorným očkom. napisal mi toto,na co dostal potom moju odpoved:
citácia od neho:DAJ NI ADRESU A HNED SOM TAM!!!!!!!MOZEME SI TO VYBAVIT Z OCI DO OCI!!!JAK SA BOJIS TAK UZ NEDVYHAJ TEN SPINAVY PRST NA KLAVESNICU!!DUFAM ZE ROZUMIES!!!!!!!!
takze nieco podobne ako sa pise tu.... Tak som mu dal adresu aj s tel.cislom a viac ho nieto...
ved v poho,clovek moze mat aj zlu naladu.... Ale nie vyhrazat sa.skoda405 píše:huste ja by som dporucil nech napise na POKEC