softwarové snižení egr ventilu
Moderátoři: šulda, Moderátoři
já jsem na svým ASV měl stejný problém.když jsem omezil vagem egr,tak bylo auto línější...nejlepší volba je nechat číslo v základu a zaslepit to plechem.pokud se rozsvítí kontrolka,tak k chiptunerovi a nechat vyřadit SW
Škoda Octavia 3 Combi 1,6 TDi CR 81kw CXXB, r.v. 2017 + Škoda Rapid 1,2 TSi CBZA rv 2013...VCDS MAX, VIS Online, Delphi 2020.23
A když necham poladit sw tak to nebude líný? Teď je to hrůza vůbec se tomu nechce do otáček.OťasTDi píše:já jsem na svým ASV měl stejný problém.když jsem omezil vagem egr,tak bylo auto línější...nejlepší volba je nechat číslo v základu a zaslepit to plechem.pokud se rozsvítí kontrolka,tak k chiptunerovi a nechat vyřadit SW
- gigidpietro
- Přispěvovatel
- netopier
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
a aku mas pozadovanu hodnotu v kanale 3 na volnobeh?Hanny píše:A když necham poladit sw tak to nebude líný? Teď je to hrůza vůbec se tomu nechce do otáček.OťasTDi píše:já jsem na svým ASV měl stejný problém.když jsem omezil vagem egr,tak bylo auto línější...nejlepší volba je nechat číslo v základu a zaslepit to plechem.pokud se rozsvítí kontrolka,tak k chiptunerovi a nechat vyřadit SW
Seat Cordoba 1.9 TDI,VKLR, Dbilas, HFLO-X, 12mm, 4bar MAP, FMIC,keramika
O III 2.0 TDI
PORSCHE 968 Targa
PORSCHE 944 TURBO S
Š1000MB 1967
O III 2.0 TDI
PORSCHE 968 Targa
PORSCHE 944 TURBO S
Š1000MB 1967