Zdravim Pánové.
Mám vw passat 2.0Tdi 16V r.v.08. Měnil jsem celé hřebenové řízení. Řízení mám nastavené, funkční, jen to po mě chce kod na ABS a ESP. Ve vw mě poslali do..., tak jsem se podíval sem a dočetl jsem se, že by jste mi mohli poradit. Konkrétně alreadys to tu řešil.
Musíš napsat přesně výbavu typ motoru atd. a zkusím ti to poslat jestli teda máš vag a nebo někoho kdo má,ale je možná že to nepůjde dělá se to on-line ale docela se my daří to složit napiš sz
Nerad lezu do tématu, ale teď bojuju s tím samým problémem. Po výměně motorovky v autě se kódování ABS vymazalo na 38 nul. Jde o MK60EC1. Je to Caddy 2011, byl by někdo schopný a ochotný vygenerovat mi kód? Popřípadě kdybych přijel, tak to nakódovat a udělat základní nastavení (samozřejmě za úplatu), Díky.
Rolan píše:Nerad lezu do tématu, ale teď bojuju s tím samým problémem. Po výměně motorovky v autě se kódování ABS vymazalo na 38 nul. Jde o MK60EC1. Je to Caddy 2011, byl by někdo schopný a ochotný vygenerovat mi kód? Popřípadě kdybych přijel, tak to nakódovat a udělat základní nastavení (samozřejmě za úplatu), Díky.
U tebe se to dělá on-line ale zkus toto ESP MK60EC1 H31 0108 423C200D092303FB420D04EA901DC040300000
Rolan píše:Nerad lezu do tématu, ale teď bojuju s tím samým problémem. Po výměně motorovky v autě se kódování ABS vymazalo na 38 nul. Jde o MK60EC1. Je to Caddy 2011, byl by někdo schopný a ochotný vygenerovat mi kód? Popřípadě kdybych přijel, tak to nakódovat a udělat základní nastavení (samozřejmě za úplatu), Díky.
U tebe se to dělá on-line ale zkus toto ESP MK60EC1 H31 0108 423C200D092303FB420D04EA901DC040300000
Díky za tip, ale opět "kódování mimo rozsah". Pár kódů už jsem zkusil
Asi skončím v autorizáku, ale jsem zvědavý na jejich přístup a schopnosti.
Ještě mě napadá jestli něco nedělám špatně, při kódování se nezadává žádný login ne?
Díky za tip, ale opět "kódování mimo rozsah". Pár kódů už jsem zkusil
Asi skončím v autorizáku, ale jsem zvědavý na jejich přístup a schopnosti.
Ještě mě napadá jestli něco nedělám špatně, při kódování se nezadává žádný login ne?
ahoj mám také problem ze se mi v abs po ruznych dodělání vybavi zmenil kod na 38 nul u me oktavie ii prosim poslete me taky kod nemuzu na to prijit jde o jednotku esp mk60ec1 h450107 motor 1.9 tdi pd BXE bez kontroli tlaku v pneu maxidot tempomat 4 el okna sedan climatronik vyhrev sedacek moc moc moc moc prosim a klidne se i odvdecím financne