Startér octavia 1,6 AEE
Moderátoři: šulda, Moderátoři
příští týden mám slíbený rozdělovač komplet i cívku na půjčení, tak se uvidí... Díky všem za tipy, dám info jak to dopadlo... Rozdělovač má značnou vůli na hřídelce, tak se uvidí. Cívka se dávala Teslácká, tak doufám že ta by vydržet mohla...
Jinak Lambdu jsem odpojenou měl, a žádná změna. Testoval jsem v měřených hodnotách klapku, a ta se taky zdá ok..
Jinak Lambdu jsem odpojenou měl, a žádná změna. Testoval jsem v měřených hodnotách klapku, a ta se taky zdá ok..
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
ten termín vokyslý to vypadlo z automechanika, nyní dělá na stk,jericho-3 píše:Co člověk to jiný pohled na svět..Já to beru, protože třeba je to výborný chirurg nebo umí výborně na housle, popřípadě umí špičkovou svíčkovou, tak proto mu to připadalo nakyslé...
já se tomu už týden válím smíchy

vyměnil jsem i čerpadlo a znovu palivový filtr. problém stále přetrvává. Když to shrnu - vyměněno:
svíčky
kabely
rozdělovač
trafo
palivák
čerpadlo v nádrži
a motor stále zlobí. Jen malý poznatek - pokud je motor ohřátý (delším během na volnoběh), tak jede jak drak, pokud je studený, tak s ním nikam nedojedu...
Nemáte někdo nějaký tip? Už jsem bezradný...
svíčky
kabely
rozdělovač
trafo
palivák
čerpadlo v nádrži
a motor stále zlobí. Jen malý poznatek - pokud je motor ohřátý (delším během na volnoběh), tak jede jak drak, pokud je studený, tak s ním nikam nedojedu...
Nemáte někdo nějaký tip? Už jsem bezradný...