u tebe bude dvojhmota a kdyžtak jednohmotu origo komplet mám...smart001 píše:Ahoj,potrebuju radu zkusenych,mam golf 4 Alh 66kw a mam v haji asi setrvacnil protoze to docela dost vibruje a motor ma divny zvuk kdyz dojizdim a mam vyrazeny kvalt. Nevim jestli tam mam dvouhmotu nebo jednohmotu a popripadne jaky prumer...chtel bych koupi nejaky levne jety komplet pokud to bude mozne. Diky za pomoc
Výměna dvouhmotového setrváku za jednohmotu
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Re: Golf ALH
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Re: Golf ALH
Ladas píše:u tebe bude dvojhmota a kdyžtak jednohmotu origo komplet mám...smart001 píše:Ahoj,potrebuju radu zkusenych,mam golf 4 Alh 66kw a mam v haji asi setrvacnil protoze to docela dost vibruje a motor ma divny zvuk kdyz dojizdim a mam vyrazeny kvalt. Nevim jestli tam mam dvouhmotu nebo jednohmotu a popripadne jaky prumer...chtel bych koupi nejaky levne jety komplet pokud to bude mozne. Diky za pomoc
V cem je vyhoda a nevyhoda kdyz prejdu z dvouhmoty na jednohmotu? Jaka by byla cena,diky
že se ti už nerozsype dvojhmota snese větší výkon vyjde to na míň a nevýhoda někdo si stěžuje na komfort ale můžu tě přesvědčit u mne v autě...
cena jetého setu od 3900.-
cena jetého setu od 3900.-
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
SW Dieselpower
mam dotaz. tedka jsem menil spojku na OCT2 za jednohmotu, musi se dat pryc takový ten plech co je mezi mototrem a převodovkou. protoze po nastartovaní mi tam neco dre a nevim o co se tam muze neco otirat. je to hodne neprijemny zvuk. tu sadu jsem kupil tady pres forum. musete mi nekdo poradit kde se stala chyba . diky maros
mam dotaz. tedka jsem menil spojku na OCT2 za jednohmotu, musi se dat pryc takový ten plech co je mezi mototrem a převodovkou. protoze po nastartovaní mi tam neco dre a nevim o co se tam muze neco otirat. je to hodne neprijemny zvuk. tu sadu jsem kupil tady pres forum. musete mi nekdo poradit kde se stala chyba . diky maros
ne ten se rozhodně pryč nedává jestli použiješ jednohmotu pro Fab1 tak se utáčí setrvák o 2mm jinak je i jednohmota origo i do oct2
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
SW Dieselpower
Dal jsem jednohmotu ATD VR6 přítlačák a mám hrozně měkej pedál :/ neni něco špatně ? 330NM drží v pohodě..díky
O1RS AUQ 215PS 335NM soft tdichip...Turboback Milltek 3"...G60 flywheel+VR6 clutch...FMIC 550x180...SAI,N249,N211 off..BOV forge..TIP Samco+CDA..Eibach B12 sportline+Cupra 18"...FSI coil..NSP powergasket