A6 2.7 Biturbo prosím o el.schéma..motor+převodovka díky

Technická řešení specifických problémů benzíňáků, včetně LPG i CNG pohonu.

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

máš její číslo?
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
llaakkyy
Nováček
Odpovědi: 0

Příspěvek od llaakkyy »

napsal jsem ho v předchozím příspěvku....
llaakkyy
Nováček

Příspěvek od llaakkyy »

Jednotka je v pořádku, Auto musí jít nastartovat i bez této jednotky Tiptronicu, Na diag nic nepíše...vše ok... Docela dost přemýšlím nad startérem... :-)Ale ani v něm necvakne..nic se neděje... kontrolky nepohasnou...

A pokud zkouším akční členy na Motoru...píše to za každým zkoušeným členem palivove čerpadlo /zkrat na kostru
ventil odvětrávání/zkrat na kostru atd..

Akční členy se spustí bez problémů.
Není to CAN...
Normal K-line
Marek171
Přispěvovatel

Příspěvek od Marek171 »

Nechcem zakladať novú temu tak píšem sem. Mam a6ku 2,7biturbo 184kw (ARE) a na lavej hlave mi chrastí retaz medzi vačkami. Chcem to poriešiť a vymeniť reťaz aj napinák, no ide o to že retaz sa dá zohnať bez problému, ale ten napinák je problém nikde ho nevedú a ani nevedia zohnať, kolega mi to pozeral aj v ETKE a podla toho cisla dielu co mi dal, mi naslo zase iba retaz. Neviete mi teda niekto pomocť a skusiť mi to pozrieť ci je to vobec dostupné ako ND a dať pripadne aj číslo dielu, alebo povedať ci je totožný s 1.8t? Lebo niekto tvrdí ze hej... Ci vymenit len retaz a hotovo? Za každu užitočnú radu vopred dakujem ;) .
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

retaz ten ti dají na nohy když budeš krást ARE a pokoušet se zdrhnout z basy

are má řemen
Marek171
Přispěvovatel

Příspěvek od Marek171 »

Ale nehovor, fakt? (LOL) Viem ze to ma remen, to mi pisať nemusíš. (wallbash) Ja ale riešim retaz medzi vačkami, o ktorom asi nevieš ty! :roll:
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

stačí vyměnit retaz je vytahaný, ten šponovák hledat nemusíš je jen v autorizáku musíš tam s tchničákem a ceny stěma se dá kouzlit
Odpovědět

Zpět na „Údržba a zvyšování výkonu (BENZÍN, LPG, CNG)“