A6 2.7 Biturbo prosím o el.schéma..motor+převodovka díky
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Jednotka je v pořádku, Auto musí jít nastartovat i bez této jednotky Tiptronicu, Na diag nic nepíše...vše ok... Docela dost přemýšlím nad startérem... :-)Ale ani v něm necvakne..nic se neděje... kontrolky nepohasnou...
A pokud zkouším akční členy na Motoru...píše to za každým zkoušeným členem palivove čerpadlo /zkrat na kostru
ventil odvětrávání/zkrat na kostru atd..
Akční členy se spustí bez problémů.
Není to CAN...
Normal K-line
A pokud zkouším akční členy na Motoru...píše to za každým zkoušeným členem palivove čerpadlo /zkrat na kostru
ventil odvětrávání/zkrat na kostru atd..
Akční členy se spustí bez problémů.
Není to CAN...
Normal K-line
Nechcem zakladať novú temu tak píšem sem. Mam a6ku 2,7biturbo 184kw (ARE) a na lavej hlave mi chrastí retaz medzi vačkami. Chcem to poriešiť a vymeniť reťaz aj napinák, no ide o to že retaz sa dá zohnať bez problému, ale ten napinák je problém nikde ho nevedú a ani nevedia zohnať, kolega mi to pozeral aj v ETKE a podla toho cisla dielu co mi dal, mi naslo zase iba retaz. Neviete mi teda niekto pomocť a skusiť mi to pozrieť ci je to vobec dostupné ako ND a dať pripadne aj číslo dielu, alebo povedať ci je totožný s 1.8t? Lebo niekto tvrdí ze hej... Ci vymenit len retaz a hotovo? Za každu užitočnú radu vopred dakujem
.

-
- Aktivista
Odpovědi: 0
-
- Aktivista
Odpovědi: 0