Passat B6 2,0 TDI po nastartovani zhasne...

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Metelo
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Passat B6 2,0 TDI po nastartovani zhasne...

Příspěvek od Metelo »

Caute kamaratov passat B6 2,0TDI 103kw 8V, za jazdy sa mu rozsvietila kontrolka zhavenia (alebo motora neviem presne) a po cca 7s auto zdochlo. Od vtedy len nastartuje a zhasne... myslel som ze immo ale na vagu nic neukazalo... len cidlo tlaku v sacom potrubi. Prisiel som na to ze po nastartovani sa scucne hadica pred parohamy sania ako by bolo sanie niekde upchate... tak som odpojil hadicu tesne pred sanim a auto bezi normalne, po pridani ide vzduch aj z hadice z intercoolera takze vsetky hadice vypadaju byt priechodze... skusal som aj bez vzduchoveho filtra ale bezozmeny... neviete niekto kde by mohol byt problem? Este som sa s takymto niecim sestretol.
BoB12
Přispěvovatel
Odpovědi: 1

Příspěvek od BoB12 »

Nejspis mas KO některou hadici do sání. Hadice se splaskne a zadusí motor. Pořádně je zkontroluj, už jsem to jednou řešil.
Metelo
Přispěvovatel

Příspěvek od Metelo »

Je pravda ze som to nemal dnes kedy pozerat (iba tak zbezne) ale ked odpojim hadicu tesne pred sanim auto normalne chyti a ked pridam tak s tej odpojenej hadice vzduch ide takze by mali byt priechodze...
Fantik
Aktivista

Příspěvek od Fantik »

Jak je na tom turbo?
Metelo
Přispěvovatel

Příspěvek od Metelo »

Este neviem, vcera som na to nemal cas, dnes po praci idem k tomu...
BoB12
Přispěvovatel
Odpovědi: 1

Příspěvek od BoB12 »

Mrkni na tu pravouhlou hadici co vede od turba, tam jsem mel problem ja. Vnitrni stena te hadice se uplne splaskla a zadusila motor.
Metelo
Přispěvovatel

Příspěvek od Metelo »

BoB12 píše:Mrkni na tu pravouhlou hadici co vede od turba, tam jsem mel problem ja. Vnitrni stena te hadice se uplne splaskla a zadusila motor.
OK, pozriem, dik za tip... potom dam vediet na co som prisiel.
Metelo
Přispěvovatel

Příspěvek od Metelo »

BoB12 píše:Mrkni na tu pravouhlou hadici co vede od turba, tam jsem mel problem ja. Vnitrni stena te hadice se uplne splaskla a zadusila motor.
Bolo to presne ako si pisal, prva hadica za turbom (to koleno) bolo k.o. stena tej hadice sa rozdelila na dve casti a ta vnutorna cast zapchavala sanie. Dik moc za rady vsetkym...
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“