Olej do 6q převodovky Castrol Syntrans FE 75W-80
Moderátoři: šulda, Moderátoři
těsně u ložiska je trubička. Hadička je až pár desítek cm od něj. Dělám to šprickou a natlačím kapalinu přímo do odvzdušňováku a dycky se to chytne a jde pak šlapat nožně jako u brzd.
A hlavně je potřeba pořádně seřídit lanovody. Kort R a 1 jsou na to háklivý moc
A hlavně je potřeba pořádně seřídit lanovody. Kort R a 1 jsou na to háklivý moc
Audi A8 3.0 TDI 171kw
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive
Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro
OII Combi 1.9 TDI BXE 4x4
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive
Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro
OII Combi 1.9 TDI BXE 4x4
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
- patrik.kloucek
- Aktivista
no nechci byt posel spatnych zprav ale podle toho co pises tak bych to pomalu vsadil na uvolnene lozisko hnane hridele a vymackany obal prevodovky.lift píše:Nakonec to vyhrál origoš olej 635Kč za litr,ale žádná změna v řazení.Špatně
jde zpátečka a jednička,pedál je na podlaze a mašina se už cuká.Někde na foru je uvedeno špatně odvzdušněna spojka a že se to blbě dělá ,buď přes levé kolo brzdiče, nebo natlakovat přímo v nádobce.Dělá to od koupě vozu a
i nyní po výměně lamely a ložiska ,spíše je to horší.Poradí mi někdo,jak nejlépe odvzdušnit?Pár návodu jsem našel,ale který je nejučinější?Golf IV ASZ 96kw 4x4 6q.
jakej byl olej co jsi vypustil???
kdyz jsi mel ptevodovku dole zkousel ji vzit za hridel???
Hřídel se mi nejevila,že by měla vůli,ale 100% si jistý nejsem,nějak jsem to nezkoušel,ale na straně ložiska převodovky bylo na stěně vidět čistý vryp asi 10cm dlouhý o průměru spojky,žeby větší axiální vůle?Kolik může být?Olej byl tmavší,jak med,ale čistý.Žádný
bordel,ani piliny okem nebyly vidět.I vypouštěcí zátka byly čistá.Pokud je vymačkané ložisko,dá se to opravit ,např lepením,nebo podložky?
bordel,ani piliny okem nebyly vidět.I vypouštěcí zátka byly čistá.Pokud je vymačkané ložisko,dá se to opravit ,např lepením,nebo podložky?
- patrik.kloucek
- Aktivista
[quote="lift"]Hřídel se mi nejevila,že by měla vůli,ale 100% si jistý nejsem,nějak jsem to nezkoušel,ale na straně ložiska převodovky bylo na stěně vidět čistý vryp asi 10cm dlouhý o průměru spojky,žeby větší axiální vůle?Kolik může být?Olej byl tmavší,jak med,ale čistý.Žádný
bordel,ani piliny okem nebyly vidět.I vypouštěcí zátka byly čistá.Pokud je vymačkané ložisko,dá se to opravit ,např lepením,nebo podložky?[/quyote]
vule tam nesmi byt zadna jak axialni tak radialní.Pokud to nechces rozebirat znova tak vypust olej,vydloubni to pogumovany vicko z boku prevodovky a ovakem zakus zatlacit dovnitr hridel a pak zase ven.Nesmi se ti hejbat.
Pokud je ten obal vyjebany tak v oleji je videt takovek hlinikovej prach-hodne jemnej.
Oprvait to jde.
Prevodovka ven ...rozebrat....vytocit vlozku .V zadnym pripade to nezkousej necim podkladat jak se kolikrat na forech doctes...Problem tim nevyresis a spis si jeste vice uskodis.
Pokud jsi trochu zrucny udelas si to sam..pokud ne dalsi moznost je to zavezt do Boleslavi Sixtovi.Udela to na pockani ale stoji to 8500kč bez dane.Coz je solidni ranec....takze ja si to udelal pred 3tydny sam.Nejdrazsi polozka byl olej za 1800 .
bordel,ani piliny okem nebyly vidět.I vypouštěcí zátka byly čistá.Pokud je vymačkané ložisko,dá se to opravit ,např lepením,nebo podložky?[/quyote]
vule tam nesmi byt zadna jak axialni tak radialní.Pokud to nechces rozebirat znova tak vypust olej,vydloubni to pogumovany vicko z boku prevodovky a ovakem zakus zatlacit dovnitr hridel a pak zase ven.Nesmi se ti hejbat.
Pokud je ten obal vyjebany tak v oleji je videt takovek hlinikovej prach-hodne jemnej.
Oprvait to jde.
Prevodovka ven ...rozebrat....vytocit vlozku .V zadnym pripade to nezkousej necim podkladat jak se kolikrat na forech doctes...Problem tim nevyresis a spis si jeste vice uskodis.
Pokud jsi trochu zrucny udelas si to sam..pokud ne dalsi moznost je to zavezt do Boleslavi Sixtovi.Udela to na pockani ale stoji to 8500kč bez dane.Coz je solidni ranec....takze ja si to udelal pred 3tydny sam.Nejdrazsi polozka byl olej za 1800 .
- patrik.kloucek
- Aktivista