13x2TDiKubo píše:nemáte iekto rozmery tých o kružkou ? popripade aj rozmer tých večšich ?
27x2
27x2,5
9x2
bez záruky

Moderátoři: šulda, Moderátoři
Nejsem si jistej ale AR a AL neni zamenne, myslim ze BA je za AR.pajice píše:Hosi, tady to je sileny bylo tu par dobrejch dotazu, ktery resim ja a nikdo na to neodpovedel, protoze dalsich par blbounu zavalilo dulezity dotaz asi tisickrat jak nastavit vstrik na jejich motor, kdyz na predchozi strance to uz je jasne nekolikrat popsano, takze prosim piste dotazy az po tom co mi zoodpovi nekdo muj dotaz:
delal jsem na audi a4 awf 2001 tesneni pod hlavou:
1) hlava po go (gufera, ventily, zarovnana hlava)
2) vstriky byly spatne AR vymena za AL daval jsem nove gumicky 2x serizeno na 180 stupnu
3) rozvody na 0
Dotaz:
auto po nastartovani bezi asi pul minuty dobre a pak se motor zacne trast huli to jak avie do bila, vstriky jsou kontrolovane dobre, gumicky nove. V hlave jsou vymackane mesicky od vstriku, ale predtim to jev spatnych gumicek nemelo, koupil jsem sadu bosch a proti originalum se mi ten spodni vetsi krouzek zda slabsi a neni oranzovy, ale cerny s bilymi obdelnicky. Doufam, ze se zas nekdo po mem dotazu zepta na kolik ma seridit sve vstriky. Diky za odpoved - rozumnou.
Sir-Tiesto píše:Chlapy mám dotaz u O1 1.9TDI PD 96KW ASZ, se na volnoběh nepravidelně dosti cuká motor (Dvouhmota nová), problém je někde v palivu. Na vstřikách se objevují dle VAGu různé bodnoty cca -3.2 až 2,8, ale pak když jde motor pravidelně jsou třeba kolem + - 0,3 až 0,8 Vstřiky jsme zkoušeli vyčistit podle návodu tady ve vláknu. Je tam zlepšení chodu a cukání není tak časté, nicméně stále zůstává.
Otázka zní:
1. Mohlo by to dělat tandemové čerpadlo (budeme ještě zkoušet jaký dává tlak) dočetl jsem se že cca 3,5BARu na volnoběh?
2. Mohlo by to dělat těsnění vstřiků??? (myslím to co těsní přívod a zpátečku nafty do vstřiku v hlavě), stav oleje je pořád stejný, ale pro jistotu se ptám i na toto
3. jsou vadné samotné vstřiky???
Jinak auto chytá na cvrnknutí i v zimě, jede zcela normálně v rozsahu všech otáček, nekouří, jen se ten motor jak jsem psal na začátku klepe na volnoběh a i dosti kmitá šponovák drážkového řemenu co je u alternátoru.
Další poznatek je, že od doby co začal takto motor blbnout, tak palubák ukazuje cca o 1,5l/100km nižší spotřebu než předtím. Rozvody mají 86 000km
Předem děkuji za Vaše názory.
12 Nm + dále pootočit o 3/4 otáčky (270°)zaja.cz píše:Chlapi, nechce se mi tu číst celých 22 stran, prosím napiště mi někdo utahovací moment pro šroub držáku PD vstrikovačů, chystám se měnit těsnění. Je to myslím mezi 10-20 Nm???
Předem děkuji.
daj riadne skontrolovat vacku!!lifty píše:Sir-Tiesto píše:Chlapy mám dotaz u O1 1.9TDI PD 96KW ASZ, se na volnoběh nepravidelně dosti cuká motor (Dvouhmota nová), problém je někde v palivu. Na vstřikách se objevují dle VAGu různé bodnoty cca -3.2 až 2,8, ale pak když jde motor pravidelně jsou třeba kolem + - 0,3 až 0,8 Vstřiky jsme zkoušeli vyčistit podle návodu tady ve vláknu. Je tam zlepšení chodu a cukání není tak časté, nicméně stále zůstává.
Otázka zní:
1. Mohlo by to dělat tandemové čerpadlo (budeme ještě zkoušet jaký dává tlak) dočetl jsem se že cca 3,5BARu na volnoběh?
2. Mohlo by to dělat těsnění vstřiků??? (myslím to co těsní přívod a zpátečku nafty do vstřiku v hlavě), stav oleje je pořád stejný, ale pro jistotu se ptám i na toto
3. jsou vadné samotné vstřiky???
Jinak auto chytá na cvrnknutí i v zimě, jede zcela normálně v rozsahu všech otáček, nekouří, jen se ten motor jak jsem psal na začátku klepe na volnoběh a i dosti kmitá šponovák drážkového řemenu co je u alternátoru.
Další poznatek je, že od doby co začal takto motor blbnout, tak palubák ukazuje cca o 1,5l/100km nižší spotřebu než předtím. Rozvody mají 86 000km
Předem děkuji za Vaše názory.
Zdravím,
mám dost podobný problém. Mám Fábii RS ASZ, a motor se klepe na volnoběh. Trochu pomohlo snížení volnoběžných otáček , není to tak cítit, ale je to tam pořád. Dneska když jsem zkoušel na volnoběh přidat plyn, tak okolo 1000-1200ot. se začne třepat hodně, když přidám ještě víc, tak to pak to zase ustane.
Před měsícem byla repasovaná převodovka, komplet nová spojka (LuK) a ani to nepomohlo. Známej mi říkal, že LuK je sra*ka a že to může dělat on, ale dělá to pořád stejně, což se mi nechce věřit. Spíš mě napadá jestli to nemůžou dělat vstřiky, konektory na vstřikách, nebo něco podobnýho.
Kanál 13 ukazuje toto:
Byla by nějaká rada jak dál postupovat, mohl by to být ten setrvačník, nebo něco jiného? Dělá to jak při ohřátí, tak při studeném motoru a nevim jestli se mi to zdá, ale lehce u toho pokolísávaj otáčky.
Dík předem.