Zotrvák som kupoval funglofku, no sústruh doma a nenapadlo ma ho pomerať indikátorom. Myslíš, že ta sviňa zotrváčska ak je nová bude krivá?Toreto píše:kriví zotrvak mal som rovnaký problem vymena zotrvakua bolo po probleme.

Moderátoři: šulda, Moderátoři
Zotrvák som kupoval funglofku, no sústruh doma a nenapadlo ma ho pomerať indikátorom. Myslíš, že ta sviňa zotrváčska ak je nová bude krivá?Toreto píše:kriví zotrvak mal som rovnaký problem vymena zotrvakua bolo po probleme.
kto ti to meni?vilozx6 píše:Zotrvák som kupoval funglofku, no sústruh doma a nenapadlo ma ho pomerať indikátorom. Myslíš, že ta sviňa zotrváčska ak je nová bude krivá?Toreto píše:kriví zotrvak mal som rovnaký problem vymena zotrvakua bolo po probleme.
Už je vymenená, či si zabudol L ? S Milanom u Ariho sme to menili. Vidíš, to treba jazdiť aspoň 500km pohodovo? Zdá sa mi , že raz tu niekto niečo také písal. Alebo to bolo, že na brzdu sa nemôže ísť hneď?brankar30 píše:kto ti to meni?vilozx6 píše:Zotrvák som kupoval funglofku, no sústruh doma a nenapadlo ma ho pomerať indikátorom. Myslíš, že ta sviňa zotrváčska ak je nová bude krivá?Toreto píše:kriví zotrvak mal som rovnaký problem vymena zotrvakua bolo po probleme.
jasne..treba to par km pohodovo pojazdit nech si to sadne a nagripuje sa trosku nove oblozenie..vilozx6 píše:Už je vymenená, či si zabudol L ? S Milanom u Ariho sme to menili. Vidíš, to treba jazdiť aspoň 500km pohodovo? Zdá sa mi , že raz tu niekto niečo také písal. Alebo to bolo, že na brzdu sa nemôže ísť hneď?brankar30 píše:kto ti to meni?vilozx6 píše: Zotrvák som kupoval funglofku, no sústruh doma a nenapadlo ma ho pomerať indikátorom. Myslíš, že ta sviňa zotrváčska ak je nová bude krivá?
Nepamätám , ale písal som dávno do Renovaku myslím , že garantujú 410Nm . Mal som okolo 450 Nm , či ako a spojka časom prešmykovala. No sú chlapci čo jazdia normálne s 450Nm a drží to.miroteplicky píše:poprosím vas o odpoved na otázku že aký výkon a krutiaci momnet udrží preobložena lamela na hds57 s origo prítlačným tanierom
hodne zalezi i na softu (jak je tomu nalozeny odspodu) ......vilozx6 píše:Nepamätám , ale písal som dávno do Renovaku myslím , že garantujú 410Nm . Mal som okolo 450 Nm , či ako a spojka časom prešmykovala. No sú chlapci čo jazdia normálne s 450Nm a drží to.miroteplicky píše:poprosím vas o odpoved na otázku že aký výkon a krutiaci momnet udrží preobložena lamela na hds57 s origo prítlačným tanierom
90ps + sprinty 764 musí urdžet i serie spojkamiroteplicky píše:no jedna sa mi práve o tom že má to moc od spodu, nemám zatial soft ale dával som vačšie trysky a chcem ho dať lebo tam valí moc nafty a menil som už 3 krát spojku. naposledy som dal z 1.8t 110kw myslel som že to udrží ale po 8000km šmýka zas takže musím dať dobrý soft a preobložiť lamelu. Na 1.8t bola 220mm ked sa preobloží na hds57 udrží to v pohode??
miroteplicky píše:ked sa urobí chip bude šmýkať viac alebo menej?