Brácha má tři HID sady na GIV(2*H7+1*H3), druhý brácha má v Boře bixenony (H4) v HID sadě a já mám v G3 taky HID sadu H1... Všichni jsme MAX spokojeni... Někomu se to líbit nemusí, ale dnes se dá sehnat za 2500 a ať mi nikdo neříká, že nějaký halogen je srovnatelný s xenonem... Vlastně tato levná řešení (HID) sady můžeme doporučit... Levné, rychle udělané (cca 20min) a rozdíl fakt poznáš... J a všichni máme 6000K... Naftě zdarBoban píše:Máte někdo skušenost s Hid sadama, uvažuju o ni do Oct1, koukal jsem že by tak nebyla žádná úprava. náhr. díly taky nabízejí, tak pořád nevím. Bylo by to pro mě řešení, mám ještě starou masku a nechci do předělání dávat takoví prachy
Silnější žárovky
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Octavia 3 SCOUT 2.0 TDi 4x4, 135KW, DSG, FULL palba a vyroba 9/2020... 

Já si myslim pokud máš dobře seřízený světla tak oslňuješ skoro steně jako s halogenem. Origo mají senzory náklonu ale proto že jsou v čočce asi
No každopádně o nich uvažuju ale nevím jaká je vůbec montáž, nechci nic upravovat na elekroinstalaci, kvůli STK bych tam vrazil zpátky co má být a pak zase hurá na xenon.

No každopádně o nich uvažuju ale nevím jaká je vůbec montáž, nechci nic upravovat na elekroinstalaci, kvůli STK bych tam vrazil zpátky co má být a pak zase hurá na xenon.

Silvertary mě vydržely rok (10 tisíc km). Praskla jedna, takže to možná byla náhoda. Svítili oproti obyčejným mnohem lépe.gonzo píše:Díky všem za rady a zrovna jsem dnes na netu narazil na OSRAM Night Breaker, a vidím,že Golfisko byl rychlejší.Tak se ptám ,máte někdo s něma zkušenosti a srovnání např. s SilverStar?
To jsem ovšem ještě neměl Night Breaker. Svítí mnohem lépe než silverstary. S obyčejnýma nebudu ani srovnávat. Mám je 14 dnů a opravdu svítí super.
Je pravda, že na krabičce je piktogram a na něm uvedena poloviční životnost oproti obyčejným. Zatím nikdo nemůže zodpovědně posoudit jejich životnost. Na trhu jsou krátce.
Ale nelituji. Svítí opravdu dobře, i na mokru.
VW Sharan
1.9 TDI PD
1.9 TDI PD
- Rybízek
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Odpovědi: 0
TRuck star bude nejspíše jen na 24VGolfisko píše:A to je na trhu ještě varianta TruckStar - zní už jde teprve tuplem strach![]()
Až o 100 % více světla a o 100 % delší životnost!
Každopadně s obyč žárovkama se to srovnat nedá, ty Kelviny navíc nikdo nenahradí
Seat Leon TOP SPORT(development 200PS)
Golf II TDi
Golf II TDi
-
- Aktivista
jakou mají barvu světla ty night brakery?vyplatí se to dávat jako H7 dálku k origo xenonum?vilik píše:Silvertary mě vydržely rok (10 tisíc km). Praskla jedna, takže to možná byla náhoda. Svítili oproti obyčejným mnohem lépe.gonzo píše:Díky všem za rady a zrovna jsem dnes na netu narazil na OSRAM Night Breaker, a vidím,že Golfisko byl rychlejší.Tak se ptám ,máte někdo s něma zkušenosti a srovnání např. s SilverStar?
To jsem ovšem ještě neměl Night Breaker. Svítí mnohem lépe než silverstary. S obyčejnýma nebudu ani srovnávat. Mám je 14 dnů a opravdu svítí super.
Je pravda, že na krabičce je piktogram a na něm uvedena poloviční životnost oproti obyčejným. Zatím nikdo nemůže zodpovědně posoudit jejich životnost. Na trhu jsou krátce.
Ale nelituji. Svítí opravdu dobře, i na mokru.
Escalade EXT 6.2 AWD flexfuel
- warhead_cz
- Přispěvovatel
Mají na sobě dva modré kroužky, Barva je bílá, s lehce modrým nádechem. Nejel jsem sice v autě s xenony, ale co jsem okoukal, tak barva světla se hodně přibližuje. Samozřejmě, že rozdíl bude ve svítivosti.
http://www.e-light.cz/news/view.php?id=158
Do dálkových bych si je dal.
Mám čirou optiku.
Životnost u nich bude asi o trochu delší, protože nesvítí stále, takže se nepřehřejí a nevysvítí. Možná by jim mohlo vadit častější spínání, ale zatím nikdo seriozně nemůže prohlásit, jakou životnost mají.
Předpokládám, že tak za rok bude v otázce životnosti jasněji.
http://www.e-light.cz/news/view.php?id=158
Do dálkových bych si je dal.
Mám čirou optiku.
Životnost u nich bude asi o trochu delší, protože nesvítí stále, takže se nepřehřejí a nevysvítí. Možná by jim mohlo vadit častější spínání, ale zatím nikdo seriozně nemůže prohlásit, jakou životnost mají.
Předpokládám, že tak za rok bude v otázce životnosti jasněji.
VW Sharan
1.9 TDI PD
1.9 TDI PD
sem se chtěl zeptat na ty osramky s těma pěstma
a to sice na odstín - jestli je do modra.
Nemam totiž rád tyto typy žárovek s namodralým
odstínem. bo když je taková ta 1/4 hod kdy ještě
neni tma ale ani už světlo tak s timto odstínem
nevidim skoro nic a ještě nejlépe s mokrou vozovkou s
čerstvým asfaltem
děkuji za odpověď - krytiku
a to sice na odstín - jestli je do modra.
Nemam totiž rád tyto typy žárovek s namodralým
odstínem. bo když je taková ta 1/4 hod kdy ještě
neni tma ale ani už světlo tak s timto odstínem
nevidim skoro nic a ještě nejlépe s mokrou vozovkou s
čerstvým asfaltem

děkuji za odpověď - krytiku