Silnější žárovky

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Thopr
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od Thopr »

Boban píše:Máte někdo skušenost s Hid sadama, uvažuju o ni do Oct1, koukal jsem že by tak nebyla žádná úprava. náhr. díly taky nabízejí, tak pořád nevím. Bylo by to pro mě řešení, mám ještě starou masku a nechci do předělání dávat takoví prachy (wallbash)
Brácha má tři HID sady na GIV(2*H7+1*H3), druhý brácha má v Boře bixenony (H4) v HID sadě a já mám v G3 taky HID sadu H1... Všichni jsme MAX spokojeni... Někomu se to líbit nemusí, ale dnes se dá sehnat za 2500 a ať mi nikdo neříká, že nějaký halogen je srovnatelný s xenonem... Vlastně tato levná řešení (HID) sady můžeme doporučit... Levné, rychle udělané (cca 20min) a rozdíl fakt poznáš... J a všichni máme 6000K... Naftě zdar
Octavia 3 SCOUT 2.0 TDi 4x4, 135KW, DSG, FULL palba a vyroba 9/2020... :tyc:
Tomas.cz
Aktivista

Příspěvek od Tomas.cz »

Zajímavý že ti s domádo xenonama mě pak většinou oslňujou...
Ale co pustím dálkový ať jsme oslněný oba dva.
Boban
Přispěvovatel

Příspěvek od Boban »

Já si myslim pokud máš dobře seřízený světla tak oslňuješ skoro steně jako s halogenem. Origo mají senzory náklonu ale proto že jsou v čočce asi :?
No každopádně o nich uvažuju ale nevím jaká je vůbec montáž, nechci nic upravovat na elekroinstalaci, kvůli STK bych tam vrazil zpátky co má být a pak zase hurá na xenon.
:-D
vilik
Přispěvovatel

Příspěvek od vilik »

gonzo píše:Díky všem za rady a zrovna jsem dnes na netu narazil na OSRAM Night Breaker, a vidím,že Golfisko byl rychlejší.Tak se ptám ,máte někdo s něma zkušenosti a srovnání např. s SilverStar?
Silvertary mě vydržely rok (10 tisíc km). Praskla jedna, takže to možná byla náhoda. Svítili oproti obyčejným mnohem lépe.

To jsem ovšem ještě neměl Night Breaker. Svítí mnohem lépe než silverstary. S obyčejnýma nebudu ani srovnávat. Mám je 14 dnů a opravdu svítí super.

Je pravda, že na krabičce je piktogram a na něm uvedena poloviční životnost oproti obyčejným. Zatím nikdo nemůže zodpovědně posoudit jejich životnost. Na trhu jsou krátce.

Ale nelituji. Svítí opravdu dobře, i na mokru.
VW Sharan
1.9 TDI PD
Golfisko
Aktivista

Příspěvek od Golfisko »

A to je na trhu ještě varianta TruckStar - zní už jde teprve tuplem strach (noteeth)
Až o 100 % více světla a o 100 % delší životnost!
Každopadně s obyč žárovkama se to srovnat nedá, ty Kelviny navíc nikdo nenahradí (LOL)
G3 Variant 1,9 TDiObrázek ... only S764
Rybízek
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rybízek »

Golfisko píše:A to je na trhu ještě varianta TruckStar - zní už jde teprve tuplem strach (noteeth)
Až o 100 % více světla a o 100 % delší životnost!
Každopadně s obyč žárovkama se to srovnat nedá, ty Kelviny navíc nikdo nenahradí (LOL)
TRuck star bude nejspíše jen na 24V
Seat Leon TOP SPORT(development 200PS)
Golf II TDi
váha
Aktivista

Příspěvek od váha »

vilik píše:
gonzo píše:Díky všem za rady a zrovna jsem dnes na netu narazil na OSRAM Night Breaker, a vidím,že Golfisko byl rychlejší.Tak se ptám ,máte někdo s něma zkušenosti a srovnání např. s SilverStar?
Silvertary mě vydržely rok (10 tisíc km). Praskla jedna, takže to možná byla náhoda. Svítili oproti obyčejným mnohem lépe.

To jsem ovšem ještě neměl Night Breaker. Svítí mnohem lépe než silverstary. S obyčejnýma nebudu ani srovnávat. Mám je 14 dnů a opravdu svítí super.

Je pravda, že na krabičce je piktogram a na něm uvedena poloviční životnost oproti obyčejným. Zatím nikdo nemůže zodpovědně posoudit jejich životnost. Na trhu jsou krátce.

Ale nelituji. Svítí opravdu dobře, i na mokru.
jakou mají barvu světla ty night brakery?vyplatí se to dávat jako H7 dálku k origo xenonum?
Escalade EXT 6.2 AWD flexfuel
warhead_cz
Přispěvovatel

Příspěvek od warhead_cz »

nejsem si ted jistej ze mam presne ty breakery ,barvu svetla maj docela bilou, ale kdyz se na ne divam zvenku tak to neni takova ta "xenonova" (noteeth)
Hele tati mašinky smí jezdit i po silnicích ? Kdepak hochu to je jen strycovo TDI :)
váha
Aktivista

Příspěvek od váha »

warhead_cz píše:nejsem si ted jistej ze mam presne ty breakery ,barvu svetla maj docela bilou, ale kdyz se na ne divam zvenku tak to neni takova ta "xenonova" (noteeth)
mě nejde o to jestli je xenonová,ale o to jestli to bude k nečemu dobrý v kombinaci s xenonoma
Escalade EXT 6.2 AWD flexfuel
gonzo
Přispěvovatel

Příspěvek od gonzo »

Ještě se zeptám,nevíte kde se dají koupit na Zlínsku?Prošel jsem dnes pár prodejen a nic.
radimes
Přispěvovatel

Příspěvek od radimes »

Prej ale praskaj...... :?
VW Vento 1,9TDI 66kw 90ps,AHU, klima,r.v.7/97 prodej ČR 5/98....I love TDI.....
vilik
Přispěvovatel

Příspěvek od vilik »

Mají na sobě dva modré kroužky, Barva je bílá, s lehce modrým nádechem. Nejel jsem sice v autě s xenony, ale co jsem okoukal, tak barva světla se hodně přibližuje. Samozřejmě, že rozdíl bude ve svítivosti.

http://www.e-light.cz/news/view.php?id=158

Do dálkových bych si je dal.

Mám čirou optiku.

Životnost u nich bude asi o trochu delší, protože nesvítí stále, takže se nepřehřejí a nevysvítí. Možná by jim mohlo vadit častější spínání, ale zatím nikdo seriozně nemůže prohlásit, jakou životnost mají.

Předpokládám, že tak za rok bude v otázce životnosti jasněji.
VW Sharan
1.9 TDI PD
lamozz
Přispěvovatel

Příspěvek od lamozz »

Osobně mám Osram Cool Blue H7 55W a max spokojenost. Nevím proč je zo Blue když to moc do modra nesvítí... Spíš je to naprosto bílý.. Ale svítí super.
1pavel
Aktivista

Příspěvek od 1pavel »

H4 100/80w jsem měl ve favoritu ,pak v oktávce teď v G4 H3 vdálkovejch nikdy jsem s tím neměl jedinej problém ani na STK .Akorát nevydržej víc jak rok.
m78k
Nováček

Příspěvek od m78k »

sem se chtěl zeptat na ty osramky s těma pěstma
a to sice na odstín - jestli je do modra.
Nemam totiž rád tyto typy žárovek s namodralým
odstínem. bo když je taková ta 1/4 hod kdy ještě
neni tma ale ani už světlo tak s timto odstínem
nevidim skoro nic a ještě nejlépe s mokrou vozovkou s
čerstvým asfaltem ;)
děkuji za odpověď - krytiku :-)
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“