zapojení Webasto T top C
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Hele, zcela laická otázka. Když jsou na topení vzájemně záměnné jednotky. A já mám Thermo Top E 4,2 kW, tak když bych sehnal jednotku Thermo Top C 5 kW, tak jen přehodim jednotky a vše bude fungovat? Jde mi o ten topnej výkon konkrétně
Nevím, jestli by se tam muselo něco předělávat v elektrice 
Octavia 1.9 TDI Ambiente 81 kW ASV, r.v. 2002
V minulosti:
Favorit 136L, r.v. 1989, LPG
Felicia 1.3 LXi, r.v. 1997, LPG
Fabia Sedan 1.4 MPi Classic, r.v. 2001, LPG
V minulosti:
Favorit 136L, r.v. 1989, LPG
Felicia 1.3 LXi, r.v. 1997, LPG
Fabia Sedan 1.4 MPi Classic, r.v. 2001, LPG
koukni se do katalogu dilu a zjistis ze TT E/C/P/Z maji zakladni dily rovnake (horak+zhavic, dmychadlo, cerpadlo....) takze vse je o RJ a davce palivamir77 píše:Hele, zcela laická otázka. Když jsou na topení vzájemně záměnné jednotky. A já mám Thermo Top E 4,2 kW, tak když bych sehnal jednotku Thermo Top C 5 kW, tak jen přehodim jednotky a vše bude fungovat? Jde mi o ten topnej výkon konkrétněNevím, jestli by se tam muselo něco předělávat v elektrice
OOOO AUDI 100 C3 - s originalom spolocne iba typove oznacenie = prototyp s PD / Vorsprung durch Technik 
prblem ani neni v tom ci se to povede, v tom problem neni, problem je najit vhodnou RJtRpaslik píše:
kdyby ste oba vydrzeli tak uz se pracuje na ,,klonu,, plnehodnotny neCAN TTC jednotky ze vsim vsudy ...
Tak drzimtohle uz je na mne moc. Jestli se ti to povede
OOOO AUDI 100 C3 - s originalom spolocne iba typove oznacenie = prototyp s PD / Vorsprung durch Technik 
-
boldrik
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj prosím poraďte mi,
Když chci připojit svoje Webasto tak mi to pořád píše Timeout a to i když dám postupně vyhledat všechna mořná topení pořád Timeout...
Topení funguje jen mi na něm nejde diagnostika
P.S. Je to přihřívač a chtěl bych z něho udělat nezávislý topení
Děkuju moc za rady...
Když chci připojit svoje Webasto tak mi to pořád píše Timeout a to i když dám postupně vyhledat všechna mořná topení pořád Timeout...
Topení funguje jen mi na něm nejde diagnostika
P.S. Je to přihřívač a chtěl bych z něho udělat nezávislý topení
Děkuju moc za rady...
Mercedes E320 CDI T
-
boldrik
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
No jo ale já mám na tom šestipinovém konektoru jen tři kabely a sice:
Pozice 2 diagnostika
Pozice 3 spínání od venkovního čidla
Pozice 6 palivové čerpadlo.
To myslíš že bych to tam měl zkusit píchnout extra nějak do pozice 1??
Ještě mě napadlo jestli nedělám něco špatně. Půčil sem si od kamaráda OBD kabem na VAGa a připojil + a - z auta a na K line Webasto.
Je to tak dobře???
Pozice 2 diagnostika
Pozice 3 spínání od venkovního čidla
Pozice 6 palivové čerpadlo.
To myslíš že bych to tam měl zkusit píchnout extra nějak do pozice 1??
Ještě mě napadlo jestli nedělám něco špatně. Půčil sem si od kamaráda OBD kabem na VAGa a připojil + a - z auta a na K line Webasto.
Je to tak dobře???
Mercedes E320 CDI T
tak dneska mi to nenastartovalo takze RJ ven a znovu popajet . pri popajeni to ztratilo v diagnostice uplne volty takze sem hledal alternativni zapojeni. Podarilo se mi pokus omyl jednim dratkem udelat bajpas.
je zajimave ze natvrdo mi to davalo 17V pritom baterie mela 12 takze to webasto s ito dost upravuje.
nastesti se mi podarilo to spojit tak ze to jede presne to co ma baterka a nedava chybu (vysoke npeti)
takze uvidime jak dlouho to vydrzi
je zajimave ze natvrdo mi to davalo 17V pritom baterie mela 12 takze to webasto s ito dost upravuje.
nastesti se mi podarilo to spojit tak ze to jede presne to co ma baterka a nedava chybu (vysoke npeti)
takze uvidime jak dlouho to vydrzi
Tady mas original umisteni webasta u Passatamajkl1 píše:Tak před kolo se mi nevejde -IC.
Mě zajímalo, kam se dává origo, páč předpokládám, že by tam kastle mohla mít nějakou "přípravu" pro držák. Vzal bych webasto thermo top C (což myslím bylo v originále), tak proto se ptám.
Pohledově nejvíc místa (a asi i jediné místo) je pod nádobkou pro chladící kapalinu. Ale pak zas bude masakr vyměňovat oil filtr.