Váš názor na dechovou zkoušku při každé kontrole???
Moderátoři: šulda, Moderátoři
s dýcháním souhlasím klidně ať je za volant líh nepatří a spíš bych přehodnotil povinné ručení nechápu proč má být buď zaplacený nebo depozit spíš bych to viděl tak že když tě chytnou bez pojistky a je jedno něco uděláš nebo ne tak hned tvrdej trest zabavení vozu sere mě totiž furt stát frontu na depozitu je to hrozná kokotina tenhle systém...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
- Bugs.Bunny
- Aktivista
Odpovědi: 0
Sezonní pojištěni by pro tebe bylo ideální. RZ máš pořád a je jen na dohodě s pojištovnou kdy chceš jezdit.Ladas píše:s dýcháním souhlasím klidně ať je za volant líh nepatří a spíš bych přehodnotil povinné ručení nechápu proč má být buď zaplacený nebo depozit spíš bych to viděl tak že když tě chytnou bez pojistky a je jedno něco uděláš nebo ne tak hned tvrdej trest zabavení vozu sere mě totiž furt stát frontu na depozitu je to hrozná kokotina tenhle systém...
- Bugs.Bunny
- Aktivista
4eská asi né. Nabízí to jen některé pojištovny a jde to jen na některá auta a motocykly......
http://www.srovnavac.cz/zpravy/povinne- ... nne-ruceni
http://www.srovnavac.cz/zpravy/povinne- ... nne-ruceni
- Anas
- Přispěvovatel
No nevim jestli to foukani pomuze, ale nekdy jsou lidi kteri ridi jako opily a to maximalne pily vodu 
Ale stalo se mi ze do me vrazil opilec a kdybych neutekl autem na chodnik a vrazil mi do dveri, jinak by to bylo "Face to Face", na stesti jely v bocni ulicce tak jsme jely pomalu. chlapik byl opily a hlave byl ozraly ne jen z alkoholu ale i z Rusacku ktera sedela vedle ne.
Poprosil me at pockame do rana (skoro bylo rano) nes se probere jinak by cekal soud a muze (a nemusi) skonci vyhosteni z Emiratu.
Nevim co by dostal za trest ale stalo se mi ze jsem byl u silnicni soudu (ne ne ja jsem nic ne udelal) a ty kteri je chytli opily tak byly zavreni, ale ty je chytnou u nehode neslysel jsem ze by nekoho kontrolovaly.
Ale urcite kdybych v Cesku ridil nevadilo by me kontrolka, spis by to bylo pro me sranda

Ale stalo se mi ze do me vrazil opilec a kdybych neutekl autem na chodnik a vrazil mi do dveri, jinak by to bylo "Face to Face", na stesti jely v bocni ulicce tak jsme jely pomalu. chlapik byl opily a hlave byl ozraly ne jen z alkoholu ale i z Rusacku ktera sedela vedle ne.
Poprosil me at pockame do rana (skoro bylo rano) nes se probere jinak by cekal soud a muze (a nemusi) skonci vyhosteni z Emiratu.
Nevim co by dostal za trest ale stalo se mi ze jsem byl u silnicni soudu (ne ne ja jsem nic ne udelal) a ty kteri je chytli opily tak byly zavreni, ale ty je chytnou u nehode neslysel jsem ze by nekoho kontrolovaly.
Ale urcite kdybych v Cesku ridil nevadilo by me kontrolka, spis by to bylo pro me sranda

Skoda Octavia 4x4 1.9 TDI, 66KW, rv. 2002
Motor AGR
Dubai, U.A.E
Motor AGR
Dubai, U.A.E
- fabiátor
- Moderátor
Dnes rikali v TV, ze policajti uz nevi co driv a resi, jak honem zlegalizovat minimalni hladinu alkoholu v krvi. Prej jsou s tima kontrolama problemy, prukaznost, chyba mereni pristroju atp. Takze prej asi zlegalizujou tusim do 0,24 promile, coz je prej jedna 10° orosena po 30min u dospelyho chlapaka 

-
- Aktivista
0,24 promile... přesně tak
Metodika je jasná, dle soudních lékařů je u 0,2 neprůkazné, že tuto hladinu způsobil požitý alkohol... mohou to způsobit v jisté míře léky, hašlerky, mošt, diabetes,... a mnoho dalších faktorů
... a těch 0,04 je výrobcem garantovaná maximální chyba měření
Současný problém je v tom, že i kdyby policisté chtěli těch 0,24 tolerovat (rozkaz velitele, prováděcí směrnice,...) tak nemohou, neboť žádná směrnice nemůže být nadřazena zákonu a tam je striktní nula... a tudíž by policisté porušovali zákon.... jediným řešením je to dýchání vypustit ze silničních kontrol, neboť to zákonem nařízeno není... ale to by zase nebyl byznys s náústky atd

Metodika je jasná, dle soudních lékařů je u 0,2 neprůkazné, že tuto hladinu způsobil požitý alkohol... mohou to způsobit v jisté míře léky, hašlerky, mošt, diabetes,... a mnoho dalších faktorů

Současný problém je v tom, že i kdyby policisté chtěli těch 0,24 tolerovat (rozkaz velitele, prováděcí směrnice,...) tak nemohou, neboť žádná směrnice nemůže být nadřazena zákonu a tam je striktní nula... a tudíž by policisté porušovali zákon.... jediným řešením je to dýchání vypustit ze silničních kontrol, neboť to zákonem nařízeno není... ale to by zase nebyl byznys s náústky atd

GIV Variant TDi ???kW
- fabiátor
- Moderátor
Nooooo v TV tvrdili ze by na to jako cajti sli myslim pres CNI (cesky normalizacni institut) ze by jako pani docenti stanovili, jaka hodnota je uredne neprukazna a pak by se tim jako cajti ridiliSlavkov píše:0,24 promile... přesně tak![]()

- Bugs.Bunny
- Aktivista
-
- Aktivista
...však jsem psal:Bugs.Bunny píše:A je vše zase tak jak to bylo. Je problém s dodávkami náhubků a policajt dát dejchnout nemusí.
Zase jen nafouknutá mediální bublina.
No, ono si hoši původně mysleli, že to bude dobrý byznys hozený na jednoho dodavatele (řekněmež bez výběrovky) a ta medializace trochu naťukla, kolik náústkú to bude a o kolik peněz se jednáSlavkov píše:... ale to by zase nebyl byznys s náústky atd

GIV Variant TDi ???kW