Ked tak si zadaj VIN cislo a filter by ti mal zobrazit ci sa v kombinacii s JDH niekedy montovala ta 028105269B resp. BX jednohmota, kvoli tomu som tu tie cisla daval
Zvuk po výměně spojky za 1-hmotu a převodovky...
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- subz3ro_tdi
- Aktivista
No to prave z ETKY zistit jednoducho nejde, to sa ti snazim povedat
Ked tak si zadaj VIN cislo a filter by ti mal zobrazit ci sa v kombinacii s JDH niekedy montovala ta 028105269B resp. BX jednohmota, kvoli tomu som tu tie cisla daval
Ale konstrucknu nachylnost JDH tym samozrejme aj tak nevylucis 
Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
u mna presne tak isto, AGR+prevodovka EBJ. Po výmene na jednohmotu bezo zmien. Iba vybrácie na volantu ale len na volnobehu, trocha také dunenie ked mu dám plný. Radenie šlo trocha nepresne, ale trebalo nastaviť radenie na tiahlach , teraz v pohode. Rachotenie absolútne žiadne, je to ako pred tým. Menil som to 2 roky späť, ale meniť to teraz, dám tam dvojhmotu.
Seat Leon 1,9 TDI,66 kw,AGR,rok 2000
-
ilmekaniko
- Nováček