Huml píše:na Sharana s mot. AUY patří jednotka 038906019ET, pokud je to opravdu 2001, ještě se montovaly J, to je na starší a FC to je na modely 2002
Jozef tam mal povodne tu 038906019ET, neviem ci bola vadna, ako som uz spomenul auto tahalo az od 2800ot. Do 2800ot to bola Skoda105L .
Momentalne tam ma 038 906 019 DD (to neviem z coho je), auto taha od 2100ot, len zle startuje za studena (toci 20sekund). Zrejme by nezaskodilo vyskusat inu RJ 019ET. Nenapada este niekoho nieco? Co by to mohlo byt?
preflashovat software v tej povodnej "originalnej" nepomohlo? Ja som videl takyto zazrak na focuse 1.8tdci 2004, v zime startoval dost hrozne, fesak prepalil software na najnovsi [november2007], odvtedy boli starty s usmevom. Na otazku co tam bolo zmenene bola odpoved ze "neviem, to ford nepise". A potom ze "... kurna ale je to strasny rozdiel, ze?"
mp3turbo píše:tak tu origo mal asi hodne fest dodrbanu.
preflashovat software v tej povodnej "originalnej" nepomohlo? Ja som videl takyto zazrak na focuse 1.8tdci 2004, v zime startoval dost hrozne, fesak prepalil software na najnovsi [november2007], odvtedy boli starty s usmevom. Na otazku co tam bolo zmenene bola odpoved ze "neviem, to ford nepise". A potom ze "... kurna ale je to strasny rozdiel, ze?"
Ahojte, Jozef bol dnes znova u mna. Jeho problem stale pretrvava, auto nejde ako ma, taha az od 2200ot, navyse mu zle startuje za studena a dymi. Pozerali sme vacku. Niektore vacky (asi 6 z osem) maju zodraty nos. Prikladam nejake foto, neviem ci to bude dobre vidiet. Neviem odhadnut, kolko je ta vacka zodrata a ci to moze sposobovat jeho problemy. Dakujem za kazdu radu. Tu su fotky:
misoVW píše:na fore este nie, admin nech ho upozorni.
A nemá upchatý kat? už sommal podobný problém , a tá vačka je dosť zodratá , nemala by byť viac ako 0,5mm, kolko to má kilometrov? ale typujem ces 300 000 , vela štastia Jožo