Vacka a zdvihatka vymenene a stale robi to iste! Proste to auto zacina tahat az niekde pri 2050 ot. Do 2000 ot motor nema absolutne ziadny vykon! Neda sa rozbehnut do kopca. Prosim, ak niekto vie, poradte. Asi posledna moznost su vstrekovace......
log je tu: http://leteckaposta.cz/708924577
dakujem.
nejsou to vstřikovače , řešil jsem teď stejný problém , průběžně týden,a už jsem to chtěl vzdát, dnes v 17hodin úspěšně vyřešeno , zkoušelo to už opravit hodně lidí a nic, majitel to už chtěl hodit ze skály, od 2200ot se to rozjede, že?
Tak to vyzerá,že auto už mám opravené.Ďakujem všetkým,čo sa mi pokúšali poradiť,hlavne však MichaloviVW za opravu,rady a trpezlivosť.Príjemné prežitie Vianočných sviatkov a veľa šťastia do Nového roku všetkým účastníkom fóra Dieselpower želá Jozef.A ešte raz ďakujem.
Ja iba dodam pre ostatnych, ze to nebolo celkom iba tou vackou a hydra. Hlavny problem bol so vzduchom, ktory neprudil do motora jak ma
Tymto sa chcem ja podakovat Pafkovi A este dakujem Jozefovi tiez za trpezlivost
To je super, půl roku něco řešíte a když to vyřešíte, necháte si to pro sebe. Mohlo to třeba někomu pomoct. Příště si to řešte přes SZ a nezatěžujte ostatní.
nogis píše:To je super, půl roku něco řešíte a když to vyřešíte, necháte si to pro sebe. Mohlo to třeba někomu pomoct. Příště si to řešte přes SZ a nezatěžujte ostatní.
Chapem Tvoj dotaz, ale bohuzial mam zviazene ruky. Slubil som Pafkovi, ze to neprezradim. Jeho rada viedla k odstraneniu problemu. Takisto chapem aj Pafku, ze kym na to prisiel, dlho musel badat a hladat, ten cas mu nikto nezaplati. Chod napr. na chipf*** a opytaj sa ktore mapy sa upravuju a kde ich najdes a uvidis odpoved....
Naposledy upravil(a) misoVW dne 15 led 2009, 10:12, celkem upraveno 1 x.
Myslím si že principem tohoto fóra je vyměňovat si zkušenosti s řešením závad a potíží a hlavně sdělit výsledek, pokud se vyřeší. Jestli že se nebudu chtít podělit s ostatními o výsledek, pak nechápu proč bych se měl s nimi dělit o svůj problém, stačí přece napsat přímo na SZ Pafkovi atd a nerozebírat zde sáhodlouhé vlákno s neuveřejněným výsledkem. Není to spravedlivé vůči všem kdo se snažili pomoct.