setrvačník
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Sběrač informací
setrvačník
Ahoj, chci se zeptát, rachtá mi setrvačník, když sešlápnu spojku do půlky tak rachtá a na neutrál taky trošku. Na jedničku při rozjezdu auto trochu vibruje to je nejspíš taky setrvačníkem ne ? nebo nějaký silent blok ? Každopádně muj problém je ten, že musim jet tim autem na dovolenou cca 2000km tam i zpátky, vydrží to ten setrvačník, nemám ted bohužel finance na rychlou výměnu. Všechny km budou převážně po dálnici, tam ten setrvačník tolik zabrat nedostává, tak by to mohl zvladnout. Děkuju za názory
-
- Sběrač informací
ja jsem zase zazil ze znamymu na passatu setrvacnik proletel podlahou k pedalum a zlamal mu dva prsty na nouhou tak ze mu jeden museli amputovat...za me nic neriskovat a vymenit...nez nekde pak stat na dovoleny s rozsekanym autem...

Seat Ahambra AUY, 2000 DEAD
nyní: OCTAVIA II 1,6 tdi facelift
Volvo V40 sport edition (aneb už seru na němce)

-
- Sběrač informací
a nemas moznost si auto od nekoho pujcit....je to fakt riks....s tema zlamanejma prstama to je proste jeden pripad kterej stat muze a nebo nemusi...ale jak se rika kazdy sveho stesti strujcem
Seat Ahambra AUY, 2000 DEAD

Máš tam setrvačník Sachs a podle projevů co píšeš bude nejspíše "zaseklý" proto ty vibrace při rozjezdu, jelikož je neodpružená lamela tak to dělá svoje.
Nedávno jsem měnil jeden úplně seklý a tam už převodovka na volnoběh chrastila jak se asi moc netlumily kmity motoru.
Normálně bych jel a pak udělal výměnu.
Nedávno jsem měnil jeden úplně seklý a tam už převodovka na volnoběh chrastila jak se asi moc netlumily kmity motoru.
Normálně bych jel a pak udělal výměnu.
-
- Sběrač informací
Protocenej uz jsem taky parkrat videl. Jinak me lehce klepe taky cca uz tak 10.000km. Hluk se nezvysuje a akorat vyrazime na kole na Moravu. Stat se muze cokoliv, ale jedu a vymena bude az to bude mlatit hodne 

-Superb 2 combi 2011 CFFB+MVolesko. Eibach -4cm 19"Aneto
Ex-Octavia I combi 2004 1.9TDi ASV+MVolesko. Puky TT, Mam/Egr/Kat off, xenony, 288mm, Eibach -4cm, triplling on, 17"Spider
-Derbi Atlantis 2T
Zacatky: Tipo,Clio,BX,Felicia,Fabia
Ex-Octavia I combi 2004 1.9TDi ASV+MVolesko. Puky TT, Mam/Egr/Kat off, xenony, 288mm, Eibach -4cm, triplling on, 17"Spider
-Derbi Atlantis 2T
Zacatky: Tipo,Clio,BX,Felicia,Fabia