renault megane 19dti 72kw immo
Moderátoři: šulda, Moderátoři
renault megane 19dti 72kw immo
Ahoj,
nemate někdo zkušenosti s imobilizérem u tohoto auta? Immo mi vždy chodilo a z ničeho nic mi auto nechytne ,na roztažení jde, ale musim zapnout zapalování až při roztahovaní aby se klíček nestih adaptovat v tom okamziku auto chytne na drc.Pokud zapnu zapalováni a pak to roztahnu tak auto nechytne. Na starter je jasné ,ze to nechytí,pac se stihne adaptovat,
Jinak normalne dalkově auto odemknu a kontrolka imma sviti jako ze je vse v poradku po prvním startu zacne blikat. Zkousel jsem i zadat kod z klicku rucne přes centralni tlačítko výsledek a chovaní kontrolky je stejny.
předem dekuji za rady,nazory apod.
nemate někdo zkušenosti s imobilizérem u tohoto auta? Immo mi vždy chodilo a z ničeho nic mi auto nechytne ,na roztažení jde, ale musim zapnout zapalování až při roztahovaní aby se klíček nestih adaptovat v tom okamziku auto chytne na drc.Pokud zapnu zapalováni a pak to roztahnu tak auto nechytne. Na starter je jasné ,ze to nechytí,pac se stihne adaptovat,
Jinak normalne dalkově auto odemknu a kontrolka imma sviti jako ze je vse v poradku po prvním startu zacne blikat. Zkousel jsem i zadat kod z klicku rucne přes centralni tlačítko výsledek a chovaní kontrolky je stejny.
předem dekuji za rady,nazory apod.
A co je to presne za typ imobilezeru ? ma to na stropnici infra prijimac ? u techteo meganu bylo několik typu imo . Na nekterej typech es stavalo ze se prehodila funcke v RJ imobilizeru , mas tan na vyber typ 1 , typ 2 . to poznáš podle typu cipu v klicku .
Seat Toledo 1.9 TDI ASV GTB2260VK ???Kw ???Nm soft by Mirulu
Fabia Rs ASZ soft by Mirulu
Fabia Rs ASZ soft by Mirulu
co vim tak primac to ma ve strope a ten klicek rozeberu a dam vedet .....Da se s tim něco delat?AdisTDI píše:A co je to presne za typ imobilezeru ? ma to na stropnici infra prijimac ? u techteo meganu bylo několik typu imo . Na nekterej typech es stavalo ze se prehodila funcke v RJ imobilizeru , mas tan na vyber typ 1 , typ 2 . to poznáš podle typu cipu v klicku .
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
Cartronic v Prostějově, XYZ takových rencků sem tam poslal a všecky IMMO OFF a je klid
Je to o majitelovi co chce, buď OFF nebo oprava za XYZ peněz. Většinou +- litr a je immo OFF.

VW GOLF IV 1.9TDI AGR 4MOTION - Soft HR CARSOFT, WEBASTO THERMO TOP C
Diag HR CARSOFT:DeTeCtor, Comfort VW, Toolbox - SPEED 4, VIN - R, Airbag, FLASH, KEY.
CDP+, WEBASTO THERMO TEST, DIAG EBER
Všechno jen na chuť
Diag HR CARSOFT:DeTeCtor, Comfort VW, Toolbox - SPEED 4, VIN - R, Airbag, FLASH, KEY.
CDP+, WEBASTO THERMO TEST, DIAG EBER
Všechno jen na chuť