Zapojenie prednych hmloviek
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Zapojenie prednych hmloviek
Caute klubaci chcel by som si napojit predne hmlovky na passat 3c vedel by mi niekto napisat postup co kde ma byt napojene a ake rele k tomu potrebujem? Niekto ochotny sa najde? Budem velmi vdacny.
Kdybych to zapojoval na nějakém starém autě, vytáhl bych si fous od parkovacích světel. Jak známo, přední mlhovky musí fungovat při zapnutých parkovacích světlech (plus kterýchkoliv jiných dalších světlech). Takže spínací relé, svorku 86 na parkovačky, svorku 85 na kostru přes vypínač. Svorku 30 na napájení (přes pojistku 15A) a svorku 87 na vlákna obou mlhovek (která se z druhé strany ukostří). To je vše.
Mégane Grandtour II 1,5dCi 78kW (*2008)
Scénic III 1,4TCe 96kW (*2012)
Master IV 2,3dCi 132kW (*2020)
Scénic III 1,4TCe 96kW (*2012)
Master IV 2,3dCi 132kW (*2020)
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
nie je to nic zlozite, potrebujes akurat iny vypinac svetiel, od neho natiahnut jeden kablik do rj BSG/centralnej elektroniky, od ziaroviek na hmlovky jeden kabel na kostru auta a druhy L aj P zase do rj BSG, potom uz len spravne nakodovat, v tomto pripade rele nepotrebujes ziadne....urob to ako to ma byt urobene alebo si to daj urobit
vsetky konektory v BSG su oznacene, A,B,C.....
Ľavé svetlo + kabel 1,5 mm -2,5 mm - farba šedý príde do RJ kontakt D PIN 2.
Pravé svetlo + kabel 1,5 mm-2,5 mm- farba šedý/žltý príde do RJ kontakt A PIN 4.
Spoločný zem.kabel/1,5 mm- 2,5 mm kostra/ - farba hnedý príde na kostru /- pol/
dorobiť vedenie z 10 PIN konektora spínača svetiel
PIN 5 a spojiť s RJ BSG kontakt E na PIN 6. staci 0,35 mm kablik
Cez VAG nakodovať hmlove svetlomety......pri požadovaní funkcie corner light, je potrebne použiť HIGH jednotku BSG s 30 byte kodovaním, v dlhom kodovaní BSG byte 14 bit 7 – zapne corner točením volantu, byte 17 bit 0 – zapne corner zapnutím smerovky
vsetky konektory v BSG su oznacene, A,B,C.....
Ľavé svetlo + kabel 1,5 mm -2,5 mm - farba šedý príde do RJ kontakt D PIN 2.
Pravé svetlo + kabel 1,5 mm-2,5 mm- farba šedý/žltý príde do RJ kontakt A PIN 4.
Spoločný zem.kabel/1,5 mm- 2,5 mm kostra/ - farba hnedý príde na kostru /- pol/
dorobiť vedenie z 10 PIN konektora spínača svetiel
PIN 5 a spojiť s RJ BSG kontakt E na PIN 6. staci 0,35 mm kablik
Cez VAG nakodovať hmlove svetlomety......pri požadovaní funkcie corner light, je potrebne použiť HIGH jednotku BSG s 30 byte kodovaním, v dlhom kodovaní BSG byte 14 bit 7 – zapne corner točením volantu, byte 17 bit 0 – zapne corner zapnutím smerovky
-
- Aktivista
jj, je mi to jasne, ale ked si to vezmes je to po hardwarovej stranke naozaj len natiahnutie cca 3 resp. 4 kablov do ocislovaných pozicií PINov v oznacenom konektore na rj BSG, potom je uz nutnost softwarovým zasahom nakodovat funkcnost, takze ziadna zlozita prepajacia schema, alebo zapajanie relatiek v tomto pripade nie je
dream7000 píše:jj, je mi to jasne, ale ked si to vezmes je to po hardwarovej stranke naozaj len natiahnutie cca 3 resp. 4 kablov do ocislovaných pozicií PINov v oznacenom konektore na rj BSG, potom je uz nutnost softwarovým zasahom nakodovat funkcnost, takze ziadna zlozita prepajacia schema, alebo zapajanie relatiek v tomto pripade nie je
Mas pravdu montoval som do A3 r.v 2007 predne mlhovky stacilo len nafiahnut draty z BCM k mlhovkam a tusim som musel natiahnut jeden kabel zo spinaca do BCM nebol tam z vyroby a potom dlhym kodovanim nakodujes. Ked budes chciet treba funkciu corner tak to musis spravit tak ja to ma byt origo
Honda CR-V, Peugeot Partner,VW Caddy, Škoda 1000MB DELUXE
-
- Nováček
4 kablov do ocislovaných pozicií PINov v oznacenom konektore na rj BSG, potom je uz nutnost softwarovým zasahom nakodovat funkcnost, takze ziadna zlozita prepajacia schema, alebo zapajanie relatiek v tomto pripade nie je???
We are the pioneers in providing Brain Dumps.com dumps and wikipedia