Nabouraly mi auto,jaká bude asi amortizce?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Nabouraly mi auto,jaká bude asi amortizce?
Zdravím, mám takový dotaz na lidí kteří se vyznání v likvidaci aut a podobně
Do mého zaparkovaného vozů naboural pán ,podle věci co sepsal technik ,díly plus lakování dílu sem došel k ceně cca 30 000kc(vycházel sem z tabulky nových dílu škoda). Kolik může být u vozů RV: 2006 ,tzn 9 let starého auta které má nejeto 180 000km amortizce?? Díky
Do mého zaparkovaného vozů naboural pán ,podle věci co sepsal technik ,díly plus lakování dílu sem došel k ceně cca 30 000kc(vycházel sem z tabulky nových dílu škoda). Kolik může být u vozů RV: 2006 ,tzn 9 let starého auta které má nejeto 180 000km amortizce?? Díky
-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Jedná se o Oct ll,díly sepsané technikem: díly na výměnu přední RS nárazník, maska RS,mřížka RS nárazníku,čidlo teploty vzduchu koSpz ko, držák světla ko,kapota na opravu, blatníky nárazem kapoty poškrábané, tzn na lak:_nárazník kapota a dva blatníky, dále přijde opravit světlo, utrzena Jena kolejnice světla.
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
Vřele doporučuji se bránit, žádná amortizace se uplatňovat nebude. Pojišťovny pouze zkoušejí neznalost klientů... Informací je všude dost, tak to nebudu duplikovat, stačí namátkou nález ústavního soudu II. ÚS 2221/07 – 1 
Nebo si ověřit zda třeba nemáš u své debetní / kreditní karty pojištění právní ochrany DAS v potřebném rozsahu a postupovat s jejich pomocí...

Nebo si ověřit zda třeba nemáš u své debetní / kreditní karty pojištění právní ochrany DAS v potřebném rozsahu a postupovat s jejich pomocí...
GIV Variant TDi ???kW
Neexistuje nějaké lepení světla, to na mě také jednou zkoušel u xenonubilix píše:Jedná se o Oct ll,díly sepsané technikem: díly na výměnu přední RS nárazník, maska RS,mřížka RS nárazníku,čidlo teploty vzduchu koSpz ko, držák světla ko,kapota na opravu, blatníky nárazem kapoty poškrábané, tzn na lak:_nárazník kapota a dva blatníky, dále přijde opravit světlo, utrzena Jena kolejnice světla.
Tel:776005385 Nový Bor
přesně tak, mrkni po netu - dneska jsou firmy co se tím přímo zabývají, vyřídí ti náhradní auto,zařídí opravu, o nic se nemusíš starat a nebo se obrátit na DAS jak psáno výše...
sám to s pojišťovnou neuválčíš
nedávno jsme to řešili, dojel pojišťovák chytrej jak opice - na autě kapota zlomená jak stan a prej, to se vyklepe, načež jsem mu řekl že je to hovadina, tak prej mu mám půjčit montérky že mi to ukáže...debil no
sám to s pojišťovnou neuválčíš
nedávno jsme to řešili, dojel pojišťovák chytrej jak opice - na autě kapota zlomená jak stan a prej, to se vyklepe, načež jsem mu řekl že je to hovadina, tak prej mu mám půjčit montérky že mi to ukáže...debil no