zvýšený volnoběh OII 1,9 BXE VYŘEŠENO
Moderátoři: šulda, Moderátoři
zvýšený volnoběh OII 1,9 BXE VYŘEŠENO
Chlapi nemile mne překvapila moje Okta.Je to 1,9 bxe 77kw.
O co jde.Stojím si tak na červenou a najednou se začaly zvyšovat otáčky na cca 1100.A takový volnoběh to drželo pořád. Po rozjetí a následném zastavení OK.Po půl minutě zas vylezly nahoru.Pomohlo prošlápnout plyn ale jen na chvilku.Dojel jsem k dílně vzal diag,ale bez chyb.Koukal jsem v měřených hodnotách na pedál,ale byl v nule,teplota vody OK,vzduchu taky.Pamatují si že už to udělala jednou,ale pak byl do dneška klid.Nesetkal jste se s tím někdo?
O co jde.Stojím si tak na červenou a najednou se začaly zvyšovat otáčky na cca 1100.A takový volnoběh to drželo pořád. Po rozjetí a následném zastavení OK.Po půl minutě zas vylezly nahoru.Pomohlo prošlápnout plyn ale jen na chvilku.Dojel jsem k dílně vzal diag,ale bez chyb.Koukal jsem v měřených hodnotách na pedál,ale byl v nule,teplota vody OK,vzduchu taky.Pamatují si že už to udělala jednou,ale pak byl do dneška klid.Nesetkal jste se s tím někdo?
Naposledy upravil(a) Tomas6 dne 07 bře 2016, 18:03, celkem upraveno 1 x.
OIII 1.4 TSI 240 000km
FI HTP LPG 340 000km
FI HTP LPG 340 000km
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
Ještě jeden poznatek.Když se volnoběh zvedne tak se při tom rozejdou ventilátory.Po chvilce vypnou a po tom jak vypnou proslapnutím plynu volnoběh spadne na 900.Když jedou tak na prošlápnutí nereaguje.Vždy to spadne na těch 1100.A asi to má něco společného s odběrem,protože se zvednou když se altík zatíží ptc nebo světlama a vyhříváním skla a zrcátek.
OIII 1.4 TSI 240 000km
FI HTP LPG 340 000km
FI HTP LPG 340 000km
No asi to nebudu prožívat.V pondělí vykopu altec a nechám ho rovnou udělat.Má za sebou půl míle,má nárok.A baterku vyměním rovnou taky.Ta byla než jsem to koupil tak měsíc ve stavu hlubokého vybití.Takže těžko říct v čem je chyba.Jsem ještě trochu měřil a jak to dopoledne dobíjelo 14,3V tak teď před večerem už jen 13,8V.Díky za rady...
OIII 1.4 TSI 240 000km
FI HTP LPG 340 000km
FI HTP LPG 340 000km