Stahování oken Fabia facelift

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
yardarytarda
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Stahování oken Fabia facelift

Příspěvek od yardarytarda »

Zdravím ve spolek.Na fabii facelift se trápím se stahováním oken Žije si to vlastním životem.Po zapnutí klíčku sjede malinko okno u spolujezdce.Má to jen předek-zadek švihadla.Ovladače vylučuju.Dělá to nepravidelně i když mám ovladače odpojené,poloha okna neni stejná když se otevře.Mám se zaměřit na mozky v motorkách?Dá se to nějak zdiagnostikovat přez vag.Jde to přez gateway nebo jednotku komfortu?Všechny jednotky bez chyb a nikde jsem nenašel ani jak to diagnostikovat.Dráty ve dveřích ok..Už mě z toho padají vlasy..
frantisek28
Přispěvovatel

Příspěvek od frantisek28 »

Nemal si pred poruchou problem s akumulatorom, nemal si ho odpojeny?
Dojazdy okien mas v poriadku, nastavene? Okno ti nezadrhava? Nevydava dake zvuky pri pohybe hore/dole?
Skus odpojit akumulator, po chvili pripojit a po zapnuti zapalovania nastavit dojazdy okien, okno stiahnut dole (tlacitkom bez prerusenia drzat az zide okno dole, podrzat cca 3 sekundy) a potom okno vysunut hore bez prerusenia a znova podrzat cca 3 sekundy. Potom mozes otestovat.
slovacek.milos
Aktivista

Re: Stahování oken Fabia facelift

Příspěvek od slovacek.milos »

yardarytarda píše:.Už mě z toho padají vlasy..
zavez to žižkovi ´do mistřína nebo z toho fakt olezeš, ;)
yardarytarda
Přispěvovatel

Tak nový poznatek,když to neblbne tak nejde ovládat spolujezdcovo okno od řidiče.Krámy jedny.. (LOL)
yardarytarda
Přispěvovatel

slovacek.milos píše:
Milošu a ten Žižka to je co zač?Nebudu nikoho platit za podívání..Dej tel..Dík.
slovacek.milos
Aktivista

yardarytarda píše:
slovacek.milos píše:
slovacek.milos
Aktivista

yardarytarda píše:
slovacek.milos píše:
dělá jen elektriku vždy má nějaké řešení, jak jedeš ze šardic do místřína tak 1OOm před mistřínem je ořechová alej vpravo, projedeš selou tu alej a na konci je vlevo brána uvidíš tam hodně aut vlezeš do dílný a domluvíš se po pa 8-16, já měl podbonou záhadu no nikdo nevěděl a zjistil že přední mozek má jiný komunikační protokol jak ostatní , a takových záhad jsme spolu vyřešili moc,
yardarytarda
Přispěvovatel

Tak jsem to vyřešil aj sám,jebal sem se s tím celej den ale jede to.Nevěřil jsem že to bude v tom motorku ale nakonec bylo.Ty motorky sů na sobě závislé.Kryplovalo okno od spolujezdce a mohl za to motorek řidiče.Za všecko može tady ten hajzl..Obrázek
Pravděpodobná příčina bude v tom že nedávno majitel nabíjel klasik nabíječem(baterka napojená na auto).Nebo tam prostě na tom pošňáku něco odešlo.Jak se připojí tak dobrý,po 10-ti sekundách po připojení začíná kryplovat.
Naposledy upravil(a) yardarytarda dne 01 bře 2016, 00:11, celkem upraveno 1 x.
yardarytarda
Přispěvovatel

slovacek.milos píše:
yardarytarda píše:
slovacek.milos píše: zavez to žižkovi ´do mistřína nebo z toho fakt olezeš, ;)
dělá jen elektriku vždy má nějaké řešení, jak jedeš ze šardic do místřína tak 1OOm před mistřínem je ořechová alej vpravo, projedeš selou tu alej a na konci je vlevo brána uvidíš tam hodně aut vlezeš do dílný a domluvíš se po pa 8-16, já měl podbonou záhadu no nikdo nevěděl a zjistil že přední mozek má jiný komunikační protokol jak ostatní , a takových záhad jsme spolu vyřešili moc,
Díky,příště se na něj obrátím..Pro mě to dnes byla strašná ztráta času.
Marek3L
Přispěvovatel

Příspěvek od Marek3L »

zkus ten plošňák vyčistit lihem a zubním kartáčkem ale malá šance pak zkontroluj jestli funguje konektor napruž kontakty
Autoelektrikář, diag VAG, Fiat/Alfa/LAncia, opravy alternátorů a startérů. Provedu veškeré opravy včetně převodovky/hydrauliky na VW Lupo 3L 1.2TDI.

AR 156 2,5 V6 (ing.Busso) fsériji
Tipo 1,4 weber
Lupo 3L

776 490 174
slovacek.milos
Aktivista

spíš než něco čistit a pružit tak koupit motorek s mozkem se shodným komunikačním protokolem a přešroubovat, motorek co jsi z toho vytáhl tak už může být jiný
yardarytarda
Přispěvovatel

Sehnal jsem naprosto totožná motorek ze stejného roku a stejných čísel a funguje..Tak ten starej neřeším a nechám si ho jako suvenýr na náhradní díly... :)
slovacek.milos
Aktivista

yardarytarda píše:Sehnal jsem naprosto totožná motorek ze stejného roku a stejných čísel a funguje..Tak ten starej neřeším a nechám si ho jako suvenýr na náhradní díly... :)
já tri jen chtěl říct že když to auto spravuješ někomu a neznáš ho, tak nikomu nevěř a prověř vždy motorek vedle jestli má stějné jedno číslo, nebo koneční písmena, já taky tak už několikrát šílel, ani druhý motor nepomohl, až sjem rozdělal všechny dveře tak jsem zjistil že u řidiče je z mladšého ročníku a taky se mi posunovali okna po centimetru a podobné blbosti, a to stím prej nikdo nic nedělal
yardarytarda
Přispěvovatel

slovacek.milos píše:
yardarytarda píše:Sehnal jsem naprosto totožná motorek ze stejného roku a stejných čísel a funguje..Tak ten starej neřeším a nechám si ho jako suvenýr na náhradní díly... :)
já tri jen chtěl říct že když to auto spravuješ někomu a neznáš ho, tak nikomu nevěř a prověř vždy motorek vedle jestli má stějné jedno číslo, nebo koneční písmena, já taky tak už několikrát šílel, ani druhý motor nepomohl, až sjem rozdělal všechny dveře tak jsem zjistil že u řidiče je z mladšého ročníku a taky se mi posunovali okna po centimetru a podobné blbosti, a to stím prej nikdo nic nedělal
Jo no to tak bývá,nikdo s tím nic nedělal to tak samo začalo..:-)Už tě chápu co jsi tím myslel..Dobrá informace..Taky toho namelů druhů aby to nebylo tak jednoduchý :-)Toto auto neni moje,je to z rodiny tak jsem po tom ani nepátral jestli to néni slátanina.Ale někdy je to fakt hnus co kde kdo zkombinuje.
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“