Octavia AKL - je to G28kou?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Octavia AKL - je to G28kou?
Ahoj. Octávia 1 1,6SR AKL...občas nestartuje, občas jede hádavě...diagnostika vypisuje G28 viz foto a vlastně to na ní i sedí. Přesto se raději zeptám...nevyskytuje se u tohohle problému nějaká záludnost typu...diag hlásí G28 a ona je to G40 na vačce atd...nebo nelámou se tam někde dráty jako u pětkových golfů...chtěl bych mít jistotu, než jí objednám...předpokládám, že je na obalu setrváku někde ze spodu, že?

Škoda Octavia 3 Combi 1,6 TDi CR 81kw CXXB, r.v. 2017 + Škoda Rapid 1,2 TSi CBZA rv 2013...VCDS MAX, VIS Online, Delphi 2020.23
-
- Přispěvovatel
akurát riešim jedného golfa AKL. Občas chytí až po 10 sekundách štartovania a potom sa háda. Keď sa trochu ohreje, už to nerobí. Vtedy zapíše chybu nevierohodný signál G28. G28 menil niekto predomnou a mne to príde na štartér (že vyruší snímač kľuky pri väčšom zaťažení štartéra pri studenom motore). zajtra ho repasnem a uvidím 

Záludnost se záměnou čidel jako se to stává u starších oplú by tu bejt neměla
Mě to na oktě akl psalo g40 a bylo to čidlo vačky
Nedávno stará A3ka s akl motorem psala g 28 motor blbě startoval chod takovej divnej po výměně čidla kliky to startuje a běží jak má
Diag už chybu nepíše
Mě to na oktě akl psalo g40 a bylo to čidlo vačky
Nedávno stará A3ka s akl motorem psala g 28 motor blbě startoval chod takovej divnej po výměně čidla kliky to startuje a běží jak má
Diag už chybu nepíše
Škoda Octávie Combi 1.9 TDI 81KW
Re: Octavia AKL - je to G28kou?
Treba vymenit aj f88 dost casta zavada s kolisanim otaciekOťasTDi píše:Ahoj. Octávia 1 1,6SR AKL...občas nestartuje, občas jede hádavě...diagnostika vypisuje G28 viz foto a vlastně to na ní i sedí. Přesto se raději zeptám...nevyskytuje se u tohohle problému nějaká záludnost typu...diag hlásí G28 a ona je to G40 na vačce atd...nebo nelámou se tam někde dráty jako u pětkových golfů...chtěl bych mít jistotu, než jí objednám...předpokládám, že je na obalu setrváku někde ze spodu, že?