ventilek na paliváku
Moderátoři: šulda, Moderátoři
ventilek na paliváku
při volnoběhu, bublinky v trubičce, zatlačení na ventilek zmizí, filtr neměněn 7let.Má toto souvislost, se špatným startováním? 

octavia combi 1.9tdi 81kw ASV Spider RS-egr.off,čip107kw/310Nm.oil catch tank, trippling on.
ventilek na paliváku
Pepíčku dík.(jedině jogurt s Posázaví). 

octavia combi 1.9tdi 81kw ASV Spider RS-egr.off,čip107kw/310Nm.oil catch tank, trippling on.
ventilek na paliváku
Jo to se každý divý, je to VW,filtr tankování kvalitního paliva a samozřejmě Vif. Výkon pefektní, spotřeba5,5-5,7. co začli bublinky , tak to chytá nepravidelně, když auto stojí do kopce, na rovině ok. samozřejmě dám nový. 

ventilek na paliváku
ventilek dám taky nový, samozřejmě dík za rady. 

Ventilek (pokud je funkční) tak každopádně nechat a vyměnit jen o-kroužky. Jsou buď součástí filtru nebo se dají za pár Kč koupit.
Nový ventilek, pokud to není originál, tak většinou nefunguje jak by měl. Koupil jsem 2 - jeden čistokrevná Čína, druhý Febi (takže nejspíš taky). Nefunguje ani jeden.
Mají správně pouštět vratnou naftu nejprve do filtru a teprve po zahřátí ji pouštět do nádrže. Když jsem ventilky zkoušel, tak ani při vytažení z mrazáku nepouštěly do filtru. Jakoby v nich bimetal ani nebyl. Starý originál "přepíná" bez problémů.
Nový ventilek, pokud to není originál, tak většinou nefunguje jak by měl. Koupil jsem 2 - jeden čistokrevná Čína, druhý Febi (takže nejspíš taky). Nefunguje ani jeden.
Mají správně pouštět vratnou naftu nejprve do filtru a teprve po zahřátí ji pouštět do nádrže. Když jsem ventilky zkoušel, tak ani při vytažení z mrazáku nepouštěly do filtru. Jakoby v nich bimetal ani nebyl. Starý originál "přepíná" bez problémů.
Octavia 1,9 TDI 66kW ALH r.v. 2001...skoro veterán, ale jedna z posledních poctivek...
Octavia 1,9 TDI 81kW ASV r.v. 2003...voňavka 326Nm-142PS by TDIFun...
Octavia 1,9 TDI 81kW ASV r.v. 2003...voňavka 326Nm-142PS by TDIFun...
ventilek na paliváku
filtr jsem koupil topran o kroužky u něho nebyly,tak jsem koupil ventilek. nějaké rady?
naftový topran jsem teď vyndal z jednoho auta, ve výkonu cukalo, můžu ho rozpárat aby bylo vidět kolik tam je papíru, ale já bych si ho do auta nedal.
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru.
KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS