Postup kodovania cerpadla vp44 audi a4 2.5tdi v6
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Postup kodovania cerpadla vp44 audi a4 2.5tdi v6
Prosim môže mi niekto napisat postup pri kodovani nového cerpadla ? Pise to v rj motora start zablokovan
Pin som si vycital supervagom
Instrument 00001
Motor 43264
Imo pin mi nejde vycitat
Kde sa to zadava ? Ďakujem.
Edit tak vyriešené sparovane vrci ale teraz mam iny problém po vycitani pin s pristrojovky mi tam svieti DEF. Namiesto prejdenych km chyba je zapisanaa nejde zmazat ako satoda vyriesit ? Dakujem.
Pin som si vycital supervagom
Instrument 00001
Motor 43264
Imo pin mi nejde vycitat
Kde sa to zadava ? Ďakujem.
Edit tak vyriešené sparovane vrci ale teraz mam iny problém po vycitani pin s pristrojovky mi tam svieti DEF. Namiesto prejdenych km chyba je zapisanaa nejde zmazat ako satoda vyriesit ? Dakujem.
Ne eee měl jsem zálohu “ze dřív” a nahrál jsem Budiky znovu po kabelu a povedlo se prostě to zmizelo a fungovali dal.
Ty co jsem neměl zálohu nebo mi to neslo jsem dával dnes již bohužel nežijícímu kamarádovi co se v tom štoural a uměl to vyletovat a přehrát.
Ty co jsem neměl zálohu nebo mi to neslo jsem dával dnes již bohužel nežijícímu kamarádovi co se v tom štoural a uměl to vyletovat a přehrát.
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
tento model ma tri typy budikov
RB4 nekryptovane 2001
RB4 kryptovane 2002-2004
RB8 kryptovane 2004-2008
cez eeprom ide opravit iba prvy typ
dalsie uz maju viazanu eeprom na MCU
takze len vhodne "kabliky" pomožu a trocha znalosti konštrukcie
inak na kodovanie čerpadla stačil PIN ( obyčajne z motorovky ) a kodovanie immo v motorovke
RB4 nekryptovane 2001
RB4 kryptovane 2002-2004
RB8 kryptovane 2004-2008
cez eeprom ide opravit iba prvy typ
dalsie uz maju viazanu eeprom na MCU
takze len vhodne "kabliky" pomožu a trocha znalosti konštrukcie
inak na kodovanie čerpadla stačil PIN ( obyčajne z motorovky ) a kodovanie immo v motorovke
maros
Rozumieme Vášmu autu
+421903905655
Rozumieme Vášmu autu
+421903905655