Ahoj,
prosím o radu. Měnil jsem horní uložení na Fabii 2, použil jsem LEMFÖRDER. Původní bylo už dost vymačkané, nové je vyšší o cca 1,5cm. Po namontování zmizela mezera mezi horní miskou tlumiče a karoserií, což je předpokládám dobře. Jenže tam není mezera téměř vůbec, při plném rejdu vlevo i vpravo v tom vrže.
Předpokládám že si to za chvíli sedne, až se to trošku vymačká. Někde jsem ale četl, že si to někdo do té doby vypodložil, aby tam ta mezera vznikla a nevrzalo to.
Otázka zní, řešil (a vyřešil) to někdo?
Děkuji.
Fabia 2 horní uložení LEMFÖRDER bez mezery mezi horní miskou tlumiče a karoserií, vrzání.
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Re: Horní uložení F2, problém?
Takhle je to správně. Jestli to vrže, polil bych to vodou s JARem a hotovo.
Mégane Grandtour II 1,5dCi 78kW (*2008)
Scénic III 1,4TCe 96kW (*2012)
Master IV 2,3dCi 132kW (*2020)
Scénic III 1,4TCe 96kW (*2012)
Master IV 2,3dCi 132kW (*2020)
Re: Fabia 2 horní uložení LEMFÖRDER bez mezery mezi horní miskou tlumiče a karoserií, vrzání.
Tenhle týden jsem je měnil a udělala se tam mírná mezera prakticky ihned po spuštění vozu na zem, ty horní matice co drží tyhle klobouky utahuju úplně až na zemi aby si bambule horního uložení pěkně sedla do misky, horní uložení bylo Sachs což je to samé jako Lemforder a axiální ložiska dávám orginál Rollax.
Re: Fabia 2 horní uložení LEMFÖRDER bez mezery mezi horní miskou tlumiče a karoserií, vrzání.
na fabii 1 to mám taky takhle......ale já to teda nedělal 

superb 3 140kw tdi - aktuální
leon ARL.....serie EX.
toledo ASV......197ps/426NM EX.
leon ARL.....212/440 EX.
leon cupra R310 CDLA - 350ps/480NM EX.
leon ARL.....serie EX.
toledo ASV......197ps/426NM EX.
leon ARL.....212/440 EX.
leon cupra R310 CDLA - 350ps/480NM EX.