Octavka II 1.9 TDI 77kw klepe motor
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Octavka II 1.9 TDI 77kw klepe motor
po nejake dobe to prestane ale pri startu a nejakych 5 min po nem mlatí jak kovadlina ve vyfuk potrubi je dost oleje..turbo je ok,kdyz vytahnu zhavicky vsechny jsou cerne,rozvody ok,nechce se mi sundavat hlava..nemohlo tam treba neco uletet kdyz nekdo prelil olej nebo tak?ale prijelo to po ose az z Francie.. 

-
- Aktivista
Re: Octavka II 1.9 TDI 77kw klepe motor
Jake píše:po nejake dobe to prestane ale pri startu a nejakych 5 min po nem mlatí jak kovadlina ve vyfuk potrubi je dost oleje..turbo je ok,kdyz vytahnu zhavicky vsechny jsou cerne,rozvody ok,nechce se mi sundavat hlava..nemohlo tam treba neco uletet kdyz nekdo prelil olej nebo tak?ale prijelo to po ose az z Francie..
na vag a TDi graf miloš
Re: Octavka II 1.9 TDI 77kw klepe motor
Potom to jede a při dalším startu zase mlátí,jesli jo to má dobrou náturuJake píše:po nejake dobe to prestane ale pri startu a nejakych 5 min po nem mlatí jak kovadlina ve vyfuk potrubi je dost oleje..turbo je ok,kdyz vytahnu zhavicky vsechny jsou cerne,rozvody ok,nechce se mi sundavat hlava..nemohlo tam treba neco uletet kdyz nekdo prelil olej nebo tak?ale prijelo to po ose az z Francie..

G5 TDI - 66KW - 3X OFF + VB + čip a Plusko jede líp
G5+ko TDI -77KW + 3X OFF + Oleg Hybrid = 142 MAHA kw Mvolessoft
G5+ko TDI -77KW + 3X OFF + Oleg Hybrid = 142 MAHA kw Mvolessoft
-
- Aktivista
to by musel být hooooodně volný řemen.....slovacek.milos píše:a proč zkusíš jestli ti třeba nelíce nahoru dolu, v paměti závad by měla být počátek mimo toleranci milošTomas.cz píše:VAG ano, ale TDi graf asi ee
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
-
- Aktivista
no já měl třeba ten zobáček na kladce co je jako v bloku ten vyletěl ohl se a bylo donapínáno a čerpadlo pak cestovalo a vesele bloudilo, jsem o tom hodil řeč v autorizovaném servisu a že čerpadla přeskakují často milošLadas píše:to by musel být hooooodně volný řemen.....slovacek.milos píše:a proč zkusíš jestli ti třeba nelíce nahoru dolu, v paměti závad by měla být počátek mimo toleranci milošTomas.cz píše:VAG ano, ale TDi graf asi ee
- mistrkutil
- Přispěvovatel