SDi a fritak
Moderátoři: šulda, radluk, Moderátoři
SDi a fritak
Zdravim otazka je jasna, jak je na tom SDi a fritak. Sezere to taky vsecko jako klasika komurkac?
Fiat Punto JTD,bufík EBERSPACHER, KAT off, EGR off
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
čistota paliva je jasná, pokud budeš lít sajrajt tak se ti ucpe palivák, před palivák si dej filtřík na naftu plastový ten palivák si ušetříš,
pak se může vyřadit z činnosti zpětný ventil co je v deklu na nádrži bordelem z kanystru, takže cetit do nádrže pořád! jinak se ti zhorší ranní starty
zatím jsem měl problém asi 6. ledna se mi to rozhulilo nahoře pod deklem čerpadla jsou hejblata a tam se mi udělal usazenina po mechanickém čistění a chemickém čistění palivové soustavy jede zas jak
drak prostě už jsem to hrubě ojebávl
jinak leju kde co bez úprav
miloš
pak se může vyřadit z činnosti zpětný ventil co je v deklu na nádrži bordelem z kanystru, takže cetit do nádrže pořád! jinak se ti zhorší ranní starty
zatím jsem měl problém asi 6. ledna se mi to rozhulilo nahoře pod deklem čerpadla jsou hejblata a tam se mi udělal usazenina po mechanickém čistění a chemickém čistění palivové soustavy jede zas jak
drak prostě už jsem to hrubě ojebávl
jinak leju kde co bez úprav

-
- Aktivista
asi špatně SDi sříká na píst, a váha vzduchu tam nenísafaro píše:No jasny tak ze vstriky jako u komurkace a cerpadlo klasika akorat pridavani nafty neni mechanicky ale elektrika. A z elektrickej casti tam je akorat vaha vzduchu a nic jinyho?
fachčí to tak že pedálem plynu určíš režim ,
řídící jednotka vyhodnotí a na základě údajů otáčky, teplota, počátek vstřiku, start, brzdění,
ti nastaví čerpadlo a to pak mechanicky šplíchne palivo na píst miloš

nemám žádnou kárku na naftu...
-
- Aktivista

Jo hlavně si ten karton zapoměň vyndat, až se z ničeho nic udělá 15 st. a ty pojedeš do sousedního města...

nemám žádnou kárku na naftu...
-
- Aktivista