Radio Stream OII - při čtení chyb

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
AndrewN
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Radio Stream OII - při čtení chyb

Příspěvek od AndrewN »

Chci se jen zeptat co jsem udělal špatně. Přijel kámoš, že mu na OII občas jde a občas nejde tempomat. Vyčetl jsem mu všechny závady a jednu smazal - signal spinace brzd.

Radio bylo zapnuté - nejspíš jsem ho měl předtím vypnout..

Na radiu se rožnul napis "diag" a ani po ukončení programu a odpojení kabelu nezhasl a rádio si hrálo po svém. Nešlo vypnout. Musel jsem nakonec vytahnout pojistku. Pak vše OK.

Kde jsem udělal chybu?
AndrewN
Přispěvovatel

Příspěvek od AndrewN »

Fakt se to nikomu nikdy nestalo? :?
rendys
Přispěvovatel

Příspěvek od rendys »

a vypnul si zapalování resp. vytáhl klíček? Pokud si požadoval "Hromadný výpis závad..." tak ti to přečte všechny jednotky v autě, mj. i "rádio" na kterém přitom naskočí DIAG, ale právě po vytažení klíčku DIAG zmizí a následně rádio funguje jak má. Je úplně jedno pokud by si ho vypnul, DIAG při čtení této jednotky naskočí i tak.
Naposledy upravil(a) rendys dne 24 úno 2010, 20:51, celkem upraveno 1 x.
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

stalo stačí vytáhnout klíček ono se za chvilku vzpamatuje a zase chodí asi nějáká systémová chybička...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
AndrewN
Přispěvovatel

Příspěvek od AndrewN »

Jasne, zkousel sem vytahovat klicek, startovat, zamykat auto atd. :-) Mel jsem nejspis par mnut pockat a bylo by to OK i bez vytahnuti pojistky.
Huml
Aktivista

Příspěvek od Huml »

jj, dělá to i Audience, asi je tam nějakej softwarovej šotek, taky se muselo počkat, někdy mi to teda přišlo, že až moc dlouho, ale vždycky to za chvilku naskočilo
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“