Audi A6 Quattro AFB snímač ot.mot.

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

dreizig5
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od dreizig5 »

slovacek.milos píše:
dreizig5 píše:pokud máš otáčky 130rpm tak to ani do válcu nedá ropu!
nevím nevím u VP 44 bych si nebyl tak jistý to nepotřebuje ani řídící vstřik aby jelo co myslíš
máš pravdu,ted tady do toho zrovna čumím.pokud si řj myslí že je motor studenej tak dává skoro od 0rpm.ale tady je na místě zrovna ten osciloskop.
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

u mě je priorita lano pokud to de + natankovat o tom to vepečko je třebe 2OO otáček jak u cr a pokyn ke startu tam pole mě není mohu to dohledad přesně , ale moc práce
kubima
Přispěvovatel

Příspěvek od kubima »

miloši dojdi si ještě pro jedno chlazený a najdi to mě to docela zajímá :)
dreizig5
Aktivista

Příspěvek od dreizig5 »

Obrázek

tady máš pěkně ukazaný jak omezuje start.
kubima
Přispěvovatel

Příspěvek od kubima »

Pane jo dokonce ilustrovana odpověď.. je to tam pěkně vidět díky za věnovanej čas :)
dreizig5
Aktivista

Příspěvek od dreizig5 »

miloš na to sere,tak sem to udělal za něj :Dne tohle je jinej level.borec má problém asi jinde.tak že k tématu.
dolhe
Přispěvovatel

Příspěvek od dolhe »

Diky za postrehy,problem bude asi v řj.ukazuje 130 i když to čidlo odpojím,odpoledne budu dále laborovat.

Jo tahal jsem to asi dvakrát po půl kiláku a nic akorát nevím jaké byli na laně otáčky
protože jsem to neměřil. (wallbash)
slovacek.milos
Aktivista

[quote="dolhe"] a jede ti čerpadlo v nádrži? a máš tam aspon půlku nafty?
slovacek.milos
Aktivista

podle mě čerpadlo VP44 snímač otáček ani řídící vstřik pro start vůbec nepotřebuje, pokud si na nic nestěžuje jako třeba P1564, P0167, spárování, tak mu chybí nafta ;)
dolhe
Přispěvovatel

Příspěvek od dolhe »

JJ mám to už napojené zvlášť na kanistr a nic...odpoledne se k tomu vrátím.
slovacek.milos
Aktivista

dolhe píše:JJ mám to už napojené zvlášť na kanistr a nic...odpoledne se k tomu vrátím.
připojit na kanystr to ti nepomůže všude ti poteče navta i u vstřiku a ani ti to neštěkne
vyšroubuješ čerpadlo pošlelš ho do brna tam ti řeknou že je v pořádku našroubuješ a nic všechno odvzdušněné všude teče nafta (wallbash) (wallbash) (wallbash) budeš proklínat den kdy ses narodil a litovat že sis ráno nehodil mašli,

ale tato mrchna stím zacvičí protože na každé prase se vaří kotel http://www.google.cz/url?sa=t&rct=j&q=& ... 8703,d.ZGU

natlačí do čerpdla až 7 atm motor drapne a pak mužeš přehodit hadice na nádrž

napiš ještě tomuto borcovi ted leží že u bouhla baterka do obličeje http://www.google.cz/url?sa=t&rct=j&q=& ... 8703,d.ZGU

ten ví jestli VP44 potřeuje k životu snímač otáček, v tom jistotu nemám na sto pro vím že nepotřebuje řídící střik, napiš mu i zde na form vyhledej si ho nabízí opravy čerpadel
dolhe
Přispěvovatel

Příspěvek od dolhe »

Jo máš pravdu,teď mi sem přivezli ještě jednu ale ta vrčí a sundám ten snímač a chytá hned.Buď tam mám vzduch a nebo jsou obě čerpadla v řiti...jdu laborovat dál.
dolhe
Přispěvovatel

Příspěvek od dolhe »

Jo moc díky,ale u vstřiku naftu mám ale chybí asi tlak...Zkusím tam nahnat naftu pod tlakem :?
slovacek.milos
Aktivista

jakékoliv čerpadlo benzínové napojíš počkáš až zaknučí maximálním tlakem oni tlačí kolem šest zatočíš a chytne

pokud se potvrdí co říkám tak ti padá nafta a problém se bude opakovat najít kde padá je problém,
slovacek.milos
Aktivista

jo a ještě jsem si vzpoměl jak jste to roztahovali jestli jsi to jen půl kiláku šimral na trojku tak je to oničem to musíš roztočit že z toho lítají písty schválně napiš
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“