Zvyseni vykonu pomoci jinejch trysek....dotaz

VW/Audi/Škoda/Seat - zvyšování výkonu (především TDI motory)

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Huml
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od Huml »

s tou hodnotou to taky záleží, jak máš starý rozvody, u novýho řemene neva, když to má víc, provozem se řemen vytahuje a hodnota klesá, jinak podle mě nebude potřeba dávku upravovat, nejdřív to namontuj a pak se uvidí
iconek
Sběrač informací

Příspěvek od iconek »

rozvody maj najeto asi 300 kilaku tak to jeste dneska poladim
iconek
Sběrač informací

Příspěvek od iconek »

tak jsem je tam dneska namontoval a bylo to jeste horsi....vubec golfik nejel,jako by turbo zabiralo pozde,hrozne lenivy,kontroloval jsem predvstrik,lital okolo 57 +- 2......nevim jak se dostat s VAGem na nastaveni davky vstrikovani ...proste me to docela zklamalo,efekt zadnej....
po zpetny montazi puvodnich vstrikovacu zase jezdi normalne....
muj nazor je ze cerpadlo nedodava tolik nafty co by potrebovaly trysky,jinak nevim...no jeste moznost vymenit i cerpadlo ale zustava otazkou v jakym stavu bude,motor buhvijak dlouho nebyl v provozu...
vstrikovace jsou z funkcniho motoru....81 kw
budu moc vdecnej za kazdou radu.S pozdravem Tomáš
bobG3
Aktivista

Příspěvek od bobG3 »

Něco je někde špatně, normálně je to bez problémů, jezdí to dobře, jen to začne lehce pokuřovat, a pokud máš 190/300, tak je to zn ideál. Zkus kdo by Ti to tady zkontroloval, je to nějaká ptákovina.
G3 Variant synchro
iconek
Sběrač informací

Příspěvek od iconek »

no ja si myslim ze jediny problem vidim v tech vstrikovacich.po montazi puvodnich nazpatek do motoru to zase jezdi normalne....jedina moznost je asi jen ta ze cerpadlo nedava dostatecny mnozstvi paliva a proste to nejede...mozna skusit vymenit i cerpadlo.....jen nevim v jakym stavu bude

zadnou chybu mi VAG neukazal,i predvstrik byl v normalu ale proste jako by zabiralo slabe turbo nebo tam slo malo vzduchu....ja nevim
mozna se musi neco prenastavit v jednotce,mozna jen nejak pridat na cerpadle....necham to na vas,jste urcite vetsi odbornici...kazdopadne jsem rad ze mi tady trochu pomahate

pro bobG3.....co je to tech 190/300???
Mercedes 115,2.3 diesel....volvo 740 2.5 benzin.....Golf 3 1.9 TDI .....
Huml
Aktivista

Příspěvek od Huml »

nevím čím jiným by mohlo být, že to nejede, než , že to pravděpodobně nebudou trysky ze 110k, zkus napsat origo čísla těch vstřikovačů
iconek
Sběrač informací

Příspěvek od iconek »

jo zejtra v praci na to kouknu a dam vedet....mrknu i do etky,mozna se neco dovim
dik za trpelivost....preji hezky zbytek nedelniho vecera.s pozdravem tomas
iconek
Sběrač informací

Příspěvek od iconek »

jsou to vstriky cislo 028 130 201 T podle etky kod motoru AFN
conti
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od conti »

JO, to sedí. Motor AFN, 81kW.
Já je mám v 1Z taky a jede to dobře a vůbec nic jsem s tím nemusel dělat. Výkon o hodně lepší. Jen ta spotřeba se trochu zvedla.
Venca
uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Venca »

Jj, to je standartni problem pouziti starsich trysek, po vyjmuti vstrikovacu z motoru a ulozeni do horizontalni polohy na polici se velice rychle ucpou usazenim karbonu dirky a uz se to nerozchodi. To mam z vlastni zkusenosti. Nebo jsou v tech vstricich uz drive namontovane jine trysky. Jeste je moznost, ze ridici vstrik ma vadne cidlo. Zmer odpor na zastrcce ridiciho vstriku, musi byt 80 - 120 ohmu. ;)
iconek
Sběrač informací

Příspěvek od iconek »

ty trysky jsou z motoru kterej do posledni chvile jel nez se mu protocilo rozvodovy kolecko na klikovy hrideli a potkal se.byly i na zkusebne jestli jsou dobry a nekapou.
meril jsem odpor senzoru a ma 95 ohmu....
Venca
uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Venca »

Pak jsou vstrikovace spatne serizeny. Jina moznost neni. Jedna se o dvoupruzinove vstrikovace, u kterych na bezne zkusebne lze zmerit pouze ten tlak 190 baru, ale ten 300 baru ne. Ten druhy je dulezity prave pro vykon pri jizde. Rozptyl tlaku muze byt na 4 vstricich pouze do 5 baru. Jsou-li trysky v poradku a prehodis je do svych starych vstrikovacu, tak uvidis rozdil. Cerpadla jsou stejna.
Vstrikovace seridi pouze specializovana zkusebna. 8)
iconek
Sběrač informací

Příspěvek od iconek »

tak to me teda moc nepotesilo.....mam strach prehazovat jehly do mejch vstrikovacu pokud jsou starsi,nebo to nevadi?asi mas pravdu,jsou jinak serizeny,ja se skusim zeptat kolik by stalo to serizeni....nebo koupim jiny trysky,uvidime....
Odpovědět

Zpět na „Zvyšování výkonu VW group (DIESEL)“