DOBRÉ ŽHAVIČKY
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Ved hned bol odber,prefrčela ručička na druhu stranu za sekundu.Ale nemal som to na čom odskušať,sa mi nechcelo napajať draty od baterky.Som to hodil na nabijačku,či aspon tie nove žhavia,lebo v tejto dobe aj nove veci nejdumajkl1 píše:Nevím přesně, ale ze začátku mají odběr až 20A a pak to klesá na 15A, takže nabíječku bych tím příliš netrápil pokud tam není aspoň 30A pojistka.

VW GOLF IV. 1,9TDI 66kW ALH 

Když jsem auto v popisu asi před pěti lety koupil, byly také tři žhavičky K.O.
Koupil jsem sadu doporučovanou výrobcem/BERU/ a před zamontováním všechny čtyři na baterce odzkoušel/běžná nabíječka není schopna "pustit" takový proud jako baterka/. Po zapojení každá odebírala 25A a proud po pěti sec. klesl postupně až na 15A. V tom okamžiku už byly svíčky na konci rozpáleny až do tmavožluta.
Koupil jsem sadu doporučovanou výrobcem/BERU/ a před zamontováním všechny čtyři na baterce odzkoušel/běžná nabíječka není schopna "pustit" takový proud jako baterka/. Po zapojení každá odebírala 25A a proud po pěti sec. klesl postupně až na 15A. V tom okamžiku už byly svíčky na konci rozpáleny až do tmavožluta.
Octavia I 1.9TDI 81Kw AHF r.v.2000
Octávia I 1,9TDI ASV r.v. 2003 chip
Octávia I 1,9TDI ASV r.v. 2003 chip
u novejsich aut jsou 6V, takze tam nejde napeti z baterky. Me naky chytrak, uz ani nevim jak jse jmenoval tady na foru prodal do meho auta prave 6v, ja si toho nevsiml a okamzite vsechny ko, ale to jsem zjistil az pristi zimu....OťasTDi píše:proč by se měly zničit?vžyť před strtem na ně jde taky napětí z baterky,ne?petrce63 píše:Pro měřící přístroj OHM metr je to takřka skrat.Na baterku bych to nepřikládal protože pokud by byla v pořádku tak tě popálí nebo se zničí.To pokud je na nižší napětí než má baterie.
Jestli se nic neděje tak je totálně pryč.
Kup novou.
Ahoj
Passat 2002 TDI96KW
T4
v hokně jich máme několik t4 a žádná nechce mooc dobře startovat když mrzne....
leon asv,chip,Race 520,PD pumpa,11mm,GT1749VB,jednohmota SRE HDS57,puky TT,Brake 288mm,FMIC,výfuk durch,egr-váha-kat-off,zatím...3Kw sound
Můžu mít tedy dotaz, zda u OI 96kw ASZ jsou opravdu 12V a ne ty 5-6V abych neudělal nějakou podobnou pí*ovinuFox-CZ píše:u novejsich aut jsou 6V, takze tam nejde napeti z baterky. Me naky chytrak, uz ani nevim jak jse jmenoval tady na foru prodal do meho auta prave 6v, ja si toho nevsiml a okamzite vsechny ko, ale to jsem zjistil az pristi zimu....OťasTDi píše:proč by se měly zničit?vžyť před strtem na ně jde taky napětí z baterky,ne?petrce63 píše:Pro měřící přístroj OHM metr je to takřka skrat.Na baterku bych to nepřikládal protože pokud by byla v pořádku tak tě popálí nebo se zničí.To pokud je na nižší napětí než má baterie.
Jestli se nic neděje tak je totálně pryč.
Kup novou.
Ahoj

OIII-DDYA
1T3-CAYC (Ex) soft: zatím "cinklej=DG"
OI-ASZ-L&K (Ex) soft:DP ( prodáno
1T3-CAYC (Ex) soft: zatím "cinklej=DG"
OI-ASZ-L&K (Ex) soft:DP ( prodáno