Bmw e34 TDS-Teplota leze jen v kopci nebo s klimou. VYŘEŠENO
Moderátoři: šulda, Moderátoři
nemusí byť zadrbaný len chladič vody, ale takisto chladič klímy ktorý je pred ním, a hlavne keď je zadrbaný chladič oleja u e34 tds, tak sa k vodnému chladiču dostane len minimum náporového vzduchu, lebo mriežky v nárazníku sú približne pred intercoolerom, chladič začína až vyššie, a v hornej časti zas plochu masky zaberá chladič oleja
Mě to pumpa vydržela ale ulítaly lopatky, jedna mi přesekla spodní hadici do chladičeBmwrepair píše:Zavar ji a uvidis ten tanecUz jsem videl zadrenou co se stale tocila natvrdo a majitel auta pochopil ze to tak byt nema az kdyz mu vrtule udelala diru do kapoty. Hridel vodni pumpy na to neni stavena a proste praskla.

PRODÁM NOVOU 12mm HLAVU NA TDS,
VW T3 mTDI ASV , GT2052, 11mm hlava,
BMW E39 525mTDS touring,12mm hlava, IC, diff 2,35, GT3271-tlak 3,1b, jednohmota DURAL 240mm,
BMW E39 525mTDS touring,12mm hlava, IC, diff 2,35, GT3271-tlak 3,1b, jednohmota DURAL 240mm,
To bylo na M30Míšánek píše:to jsou slušné zážitky
I když u TDS bych čekal spíš že ta vrtule vydrží vzhledem k tomu, že má dokola na obvodu ještě tu obruč, spojující všechny listy. Přecejeno je asi ta pevnost o něco větší než u klasických vrtulí bez této obruče

PRODÁM NOVOU 12mm HLAVU NA TDS,
..tak dnes som menil chladic vody na tds bohuzial chalan mi poslal z modelu TD a tam nieje priprava na uchytenie IC tak smola, ale ot som nechel skusal som visco ked som mal zhodenu vrtulu a presmykuje ale dost stvrda, tak som nastartoval a skusil som ju tak zastavit a skoro mi zmlelo prsty, takze asi bude fakt vadna