Koupil jsem dvě různé BO a Febi Bo přesně sedí,febi je na vnitřním průměru větší.Tomas6 píše:Taky jsem řešil.Paradox je ten že to dělali v autorizáku při nějakých 570tkm a nevydrželo to ani 50tkm a znovu.To už jsem ten vstřik tahal ven já a byla tam nějaká moooc divná podložka o milimetr na vnitřním průměru větší,takže žvejklá do strany.Se divím že to vydrželo tak dlouho.A pak se to po 200tkm dělalo znovu.Zajímavé že stará 110 cdi r.v.01 je ten samý motor a tam to drží....
Vito 112 CDI vstřiky.
Moderátoři: šulda, Moderátoři
doporucuju Mercedes a stejne tak novy sroubfekete2 píše:Koupil jsem dvě různé BO a Febi Bo přesně sedí,febi je na vnitřním průměru větší.Tomas6 píše:Taky jsem řešil.Paradox je ten že to dělali v autorizáku při nějakých 570tkm a nevydrželo to ani 50tkm a znovu.To už jsem ten vstřik tahal ven já a byla tam nějaká moooc divná podložka o milimetr na vnitřním průměru větší,takže žvejklá do strany.Se divím že to vydrželo tak dlouho.A pak se to po 200tkm dělalo znovu.Zajímavé že stará 110 cdi r.v.01 je ten samý motor a tam to drží....
O2 BLS - dpf off, egr pipe KIT by Cin, turbo STG190, PP1043, organika
měnil jsem ze spoda na horu.Tedy ten ventil.kdzž znovu nastartuji vše ok rovina z kopce jak musí do zátěže klekne do nouzáku myslel jse prvotně že by to právě mohl dělat ten vstřik.Fulltank píše:tak pak tam bude jeste nejaka zavada, idel diagnostika. Pro zacatek se podivej zda funguje brzdovy snimac a na naprave zkoukni podtlaky co ovladaji turbo.